Do en Ramona zijn weer vriendinnen?!

Do en Ramona zijn weer vriendinnen?!

Wat er afgelopen avond nog meer gebeurde? Nou best wel iets bijzonders, eerder hadden Ramona en Do nog ruzie maar daar lijkt nu niets meer van te zien. De twee zijn nu weer vriendinnen?!

Do en Ramona zaten gisteren op de vide tussen de bedden op de grond. De twee dames spraken zachtjes met elkaar en bij Ramona zagen we zelfs een traan over haar gezicht rollen. De twee hebben nogmaals een gesprek over hun ruzie. Jij bent die kant van mij die ik niet kan zijn. Onzeker, maar wel aanwezig zegt Do tegen Ramona. En ik denk dat jij de kant bent die ik niet durf te zijn antwoordt Ramona. Ik durf me niet terug te trekken. Ik wil gewoon sorry zeggen gaat ze verder. Ik ben van mezelf geschrokken en dat vind ik heel erg. Dat is wat onzekerheid met je doet aldus Do. Ik vind het f*cking sterk dat je naar me toe komt geeft Ramona met trillende stem toe. Ik zou heel graag willen proberen om, vanaf morgen, vriendinnen te worden. Maar dat vind ik wel heel moeilijk. Do benadrukt dat ze eigbenlijk niets liever wil dan dat. De twee knuffelen elkaar vervolgens en daarmee zullen ze vanaf morgen als vriendinnen door de loods gaan. Toch komt Do nog even terug op hun ruzie. Ik moest mijn spullen pakken en van de vide af en ik had daar geen naar gevoel bij. Het was geen walk of shame. Ik ben het meisje dat bij Bas in de caravan ligt en ik lig daar chill en op die andere plek kan ik mezelf overdag terugtrekken. Uiteindelijk zijn de dames het wel met elkaar eens en trekken een conclusie, hoe kunnen twee mensen die qua uiterlijk dag en nacht verschillen en innerlijk hetzelfde zijn, nou niet clashen? Het moest gebeuren. Zijn Do en Ramona nu echt weer vriendinnen of is dat maar van korte duur? We zijn erg benieuwd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *