Ivan vindt zijn eigen vertrek moeilijk

Ivan vindt zijn eigen vertrek moeilijk

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo waren Ivan, Bas, Bjorn en Cemal aan het werk op de akker. Al snel was het onderwerp van het gesprek het vertrek van Ivan.

De Utopiaan van het jaar is aan het werk op de akker, samen met Bjorn, Bas en Cemal. Nog twee dagen. Gek hè? merkt Bjorn op. Ivan antwoordt dat hij er niet aan denkt. Mijn laatste twee dagen wil ik liever besteden aan de mooie dingen voegt hij eraan toe. Geniet van het laatste moment. De rest kom later wel vult Cemal hem aan. Ivan geeft tegenover de heren wel toe dat hij het moeilijk met zijn eigen vertrek heeft. Want elke keer als ik eraan denk dan krijg ik een brok in mijn keel. Volgens Bas heeft Ivan er zelf voor gekozen. Dat weet ik gaat Ivan verder, ik heb ook de hele tijd zo’n gevoel alsof ik liefdesverdriet heb. Ik maakte gisterennacht gewoon een rondje en alles heeft herinneringen, alles! Dat is niet niks, ik kan hier nooit meer terugkomen en dat vind ik het ergste… Bas, Bjorn, en Cemal lijken hun mede bewoner wel te begrijpen. Zij geven toe dat ze het er ook wel moeilijk mee hebben… Zal het een moeilijk afscheid worden morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 19:27

  Wat een lief commentaar van je Therese, dank daarvoor.
  Ik ben ook super blij dat er mensen zijn die deze mening met mij delen, want af en toe had ik
  het gevoel dat het negatieve “kamp” groter was dan het “positieve” kamp voor Ivan. Maar gelukkig
  lees ik van jou en ook in de groepen op Facebook, veel positieve berichten over Ivan.

  Lieve Therese, ik wens jou veel kijkplezier voor Utopia en hopen dat wij zo’n sterke persoonlijkheid
  als Ivan terug in Utopia krijgen. Nogmaals dank voor jouw lovende woorden en een fijne avond xxx

 2. Jeannet at 18:20

  Ja, dat wordt een heel moeilijk afscheid. Ik wed dat alle Utopianen het moeilijk hebben met zijn vertrek. En er wordt altijd veel gevit op de Utopianen op het moment dat ze nog inwoner zijn. Eenmaal buiten de poort dan zijn het ineens “heiligen”. Neem enkele voorbeelden: Vanessa, Stefani, Naomi, Charlotte en ga zo maar door, wat werd er niet over hen gezegd. Te grof voor woorden ooit. Maar als ik dan zie hoe men op Facebook deze personen ineens de hemel inprijzt…… Ivan heeft veel tegenstanders, in mijn ogen zéér onterecht. Ik liet mij al eerder in reacties positief over Ivan uit. Want ja af en toe moet je wel eens mopperen (zachte heelmeesters maken stinkende wonden!) en zoals hij laatst zelf heel duidelijk in een gesprek aangaf: negeer de personen die niet willen dat frustreert enkel! En zoals wij soms zagen, waren zijn (het werden vaak “woede-aanvallen” genoemd) uitingen van kwaadheid, puur de frustratie van de personen die totaal niet willen werken aan het Utopia waarin zij verblijven. Ik wens Ivan enorm veel succes en oh wat zal hij enorm gemist worden. Ook in het “kamp” van de “Ivan-haters”.

  • Therese at 21:37

   Lieve Jeannet, Ik vind dit zo lief geschreven en je hebt helemaal gelijk , we moesten echt wel aan Ivan wennen en ik zal hem OOK zeker gaan missen ondanks zijn opmerkingen ,maar dat was nodig . Als Ivan het niet deed zijn mond openen dan zijn de andere allemaal van JA KNIKKERS.
   Ik vind het nu al erg als ik waarschijnlijk vrijdag op TV of hier morgen zie dat hij vertrekt ,ik denk met een brok in mijn keel
   Lieve Ivan ik wens je ook alle goeds buiten de poorten van Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *