Ziet Cemal zichzelf als een leider?

Ziet Cemal zichzelf als een leider?

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er is weer redelijk wat gebeurd in Utopia dus dat zullen we in de komende berichten voor je omschrijven. Zo hadden Gabriëlle en Cemal een gesprek over leiderschap.

Gabriëlle is namelijk nieuwsgierig of Cemal zichzelf als leider ziet. Je bent een paar Ivan junior genoemd gaat ze verder. Zie jij jezelf hier als een leider? Hoe denk jij erover? Cemal denkt na en antwoordt dat het voor hem wel een stap is naar verantwoordelijkheid en mannelijkheid. Verantwoordelijk zijn voor meerdere dingen en niet alleen mijn eigen dingen. Ik ben altijd iemand geweest die alles klakkeloos doet, maar ik wil een aanpakker worden voegt hij eraan toe. Was het ook al je doel voordat je naar binnen kwam vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Dat lijkt niet echt zo te zijn maar wel is Ivan een groot voorbeeld voor hem. Ik hoorde Ivan zeggen dat hij hier als jongen binnenstapte en als ik nu naar hem kijk… Kijk wat hij is geworden! Gabriëlle geeft vervolgens toe dat zij helemaal niemand als leider wil. Maar als dat er toch moet zijn moet het een sterke schakel zijn. Volgens haar heb je hebt iemand nodig die opstaat. Cemal knikt instemmend. Ik voel in de groep dat mensen ineens dingen zeggen en verantwoordelijkheden op zich nemen gaat Gabriëlle verder. Wat is dit ineens? Komt dat omdat er plek vrij is? Cemal heeft vorige week voor het eerst zijn mening gegeven, iets wat hij normaal gesproken niet snel doet. Maar legt uit dat dat impact op hem had en hij merkte dat Ivan op dat moment naar hem geluisterd heeft. Als je geen mening hebt hier, lopen ze over je heen aldus de nieuweling. Ik vind het echt leuk hier, ook om buiten te werken. Lekker eruit”, sluit Cemal  het gesprek af. Vinden jullie Cemal een geschikte leider?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *