Volgens Cees en Ramona zijn alle bewoners ratten

Volgens Cees en Ramona zijn alle bewoners ratten

Tijd voor een portie roddelen, zo zagen we eerst Cees en Bjorn wat roddelen over de gang van zaken. En later zagen we Cees en Ramona ook nog even hun ongenoegen uiten. Zo vinden zij de bewoners allemaal ratten.

Maar voordat die twee met elkaar spraken omschrijven we eerst een gesprek tussen Bjorn en Cees. Zo hebben zij het over Bronno, Bjorn moet even zijn frustraties kwijt. Daar kwam net even de aap uit de mouw hè, bij Bronno! Hij zette even zijn maskertje af. Cees wil weten wat er precies aan de hand was.  Bjorn legt het verder uit, we hadden een discussie die nergens over ging. En hij zei dat hij weer overal verstand van had. Bronno legde me alles nog eens haarfijn uit en toen zei ik tegen hem Bronno ga alsjeblieft niet doen alsof ik een mongool ben en op een kinderlijke wijze met me praten, want daar ben ik niet zo van gediend! Cees antwoordt dat hij al iets hoorde. En Bjorn klaagt verder, je ziet nu dat hij bij mensen door de mand valt. Bij jou, bij mij en bij nog een paar. Die gaat hij zo meteen een beetje mijden. En het enige waar hij zich nog mee bemoeit is dat jonge spul omdat hij die nog lekker aan kan. Het is zo een blaaskaak voegt hij er geïrriteerd aan toe. Cees vertelt dat hij Bronno gewoon negeert. En vertelt dat hij gehoord heeft dat Bronno een aantal dingen over hem heeft gezegd die echt niet door de beugel konden. Daar moet je hem gewoon mee confronteren aldus Bjorn. Die dingen moet je gewoon aangaan. Dat is leuk joh! Zal het nog een vervolg krijgen?

Enfin, op naar de volgende uitspraak. Dit keer tussen Ramona en Cees. Terwijl Cees in het bruine café aan het poetsen is zegt hij tegen Ramona dat het niet normaal is wat er nu gebeurd. Daar is Ramona het helemaal mee eens. Nee echt he antwoordt ze, daar ben ik het ook neit mee eens. Ik voel me ook zo k*t voegt ze eraan toe. Het zijn allemaal ratten jongen gaat Cees boos verder. Ramona vindt dat ook, dat zijn ze echt ja. Ik weet het. Volgens Cees is het ongelooflijk, moet je die Rob ineens horen. Dit moet gebeuren, zus moet gebeuren. En hij heeft maandenlang geen flikker gedaan! Helemaal niks! Ramona knikt en zucht… Zal er veel veranderen als Ivan definitief uit Utopia vertrekt? Het lijkt er sterk op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bufie60 at 17:41

    De enigste ratten zijn ramona, bjorn en cees . ramona is n luie donder die doet niets dan klagen maar werken ho maar. T is geen vakantie daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *