Rob wil niet dat het Do moeilijk wordt gemaakt

Rob wil niet dat het Do moeilijk wordt gemaakt

Rob nam het gisteren al op voor Do, hij denkt namelijk dat ze redelijk wat potentie heeft. Uiteindelijk besloot hij samen met Gina haar te confronteren. Ook hij wil net als Gina, Dominique graag helpen.

Echter lijkt Rob zich te ergeren aan de gang van zaken tussen Do en een aantal andere dames. Hij ziet dat Do het erg moeilijk heeft en daarbij helpt het volgens hem niet echt als andere vrouwen zich af gaan zetten tegenover Do. Hij besluit er dan ook met Ramona over te praten, dit omdat ze gisteren ook een heftige ruzie hebben gehad. Want hij heeft ook meegekregen dat Do van de vide verhuisd is naar de paarse kamer en Ramona nu op de vide ligt. Jullie hebben ook een conflict en dan is het bedje pikken aldus Rob. Ramona antwoordt dat zij en Do elkaar gewoon niet goed snappen. Er zijn al meerdere conflicten geweest. Ik doe mijn best om met haar een band te krijgen benadrukt ze. Volgens Ramona stemde Do ook in met de ruil van slaapplek. Zolang ze maar een plek in de loods zou hebben. Rob zegt dat hij gewoon niet wil dat het Do bewust moeilijk wordt gemaakt. Ze heeft het immers al moeilijk in Utopia. Iedereen moet zich aanpassen, dus ook Ramona. Ben jij het met Rob eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. gina at 07:36

  Met rob eens ik zag in filmpje dat ramona zat te roddelen over do en toe do erbij kwam was ze ramona stil dus ramona heeft twee gezichten ba misselijk ding

 2. Brenda at 20:28

  Soms klikt het gewoon niet met een medebewoner. Dat mag toch? Waarom dan aanpassen? Jekunt ook gewoon iemand in zijn /haar waarde laten en er gewoon bijbuit de buurt blijven. Bovendien denk ik dat Do donders goed weet hoe ze zieltjes moet winnen. Ik denk dat zij de slang is in het paradijs van Adam en Eva (Utopia).

 3. johanna venema at 19:29

  hallo
  ja ik ben het met rob eens heb het gevoel dat ramona het bed van do in gepikt heefd
  wand do kan wel met de andere meiden opschietten zelfs met victoria
  dat is haar beste vriendin heb ik wel gezien

  groetjes van
  Johanna venema

 4. Chero at 17:02

  Ik ben het zeker met Rob eens en ik hoop dat hij die Dramona goed in de gaten gaat houden. Ze heeft het toch weer mooi voor elkaar dat ze op de vide slaapt. Dat de anderen het goed vinden snap ik niet want Do hadden ze liever weg vanwege de ruimte en nu laten ze die Dramona er slapen. Heel vreemd.

 5. Marja at 16:09

  Rob gaat proberen baas te worden zeker. De dames hebben Do allemaal door, de heren weet ze met haar tranen te misleiden

 6. Jeannet at 15:30

  ik ben het wel weer met Rob eens. Ramona dacht een bijzondere band te hebben met Bas,
  die bij de binnenkomst van Dominique verbroken werd (in Ramona’s ogen). Sindsdien voert
  ze een “haatcampagne’ tegen Dominique. Door haar pestverleden zijn Do’s zintuigen enorm
  geprikkeld en die afgunstige en lichte haat bejegening die voelt Do aan en dat maakt haar zeer
  onzeker en ook verdrietig. Een rot sfeer voel je. Dat zal ook de reden zijn van Do’s verdriet en vele
  tranen. Ik heb medelijden met haar en gun haar het beste.

 7. Aggie at 15:16

  Ben het absoluut niet met Rob eens . Do is een aandachtsvraagster en ze heeft het zelf zo gecreëerd . Ze komt alleen voor bas . Vreselijk kind is het . Mag er wat mij betreft uit . Hoop ook dat ze veel stemmen krijgt bij de volgende stemronde .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *