Dikke ruzie tussen Ramona en Dominique

Dikke ruzie tussen Ramona en Dominique

De dag begon rustig maar aan die rust is nu een einde gekomen. Ramona en Dominique hebben namelijk dikke ruzie. Zelfs zo erg dat Do dreigt Utopia te verlaten!

Wat is er gebeurd? vraagt Gabriëlle aan Ramona. Ramona loopt driftig door de kamer.  Ze blijft vies kijken, ze blijft mensen tegen mij opstoken, manipuleren. Ik word gek! Ik kan niet met zo iemand leven! Ik pak haar! Kortom Ramona is woest en doelt dus op mede bewoner Do. Gabriëlle schenkt wat drinken in en biedt zich aan als luisterend oor. Weet je wat de druppel is gaat Ramona kwaad verder. Als Michael weggaat, gaat zij zitten huilen. Zij moet weer de focus verleggen. Zij zat gisteravond expres alles te doen wat ik ook deed. Alles wat ik doe, doet zij ook. Ik kan niet meer. Ik kan niet meer met die chick! Ze haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Wat is dit een ziek persoon! voegt ze eraan toe. Al snel komt Victoria erbij en Ramona legt het nogmaals uit. Ik heb zo veel gesprekken met haar gehad zegt Ramona uiteindelijk, iedereen maakt zijn processen door. Maar ze raakt mij iedere keer. Do staat inmiddels ook op de vide maar uit het zicht van de dames. Uiteindelijk valt het Gabriëlle op dat Do op de vide is, ze staat hier zegt ze tegen Ramona. Dus misschien kan je het zelf vragen. Ramona staat kwaad op en snelt naar buiten. Do blijft achter en merkt op dat ze niet zo goed weet wat er nou aan de hand is. Volgens Gabriëlle moet ze daar zelf maar achter komen.

Haal die chick van de f*cking vide snauwt Ramona tegen Bas als ze beneden is aangekomen. Ik ben agressief, er gaan dingen gebeuren hier. Bas besluit Do maar toch te roepen en de twee gaan naar buiten. Ramona gaat weer met Victoria en Gabriëlle het gesprek aan. Volgens Victoria is het verstandig om alles te zeggen. Maar Gabriëlle denkt daar anders over. Ze heeft dit al vaker gedaan voegt ze eraan toe. Zij begrijpt niks benadrukt Ramona, nog altijd kwaad. We zitten tussen twee vuren in gaat Victoria verder. Maar geeft wel het advies het goed uit te praten. Ramona moet laten weten wat ze voelt. Ik ben niet de enige die dit voelt antwoordt Ramona. Ik ga proberen die meid… Ze maakt haar zin niet af en gaat kwaad verder, ze heeft mij belachelijk gemaakt om mijn gewicht. Dus ik wil afstand van haar nemen. Victoria stelt voor dit vanavond nog op te lossen. Ze is bang dat het anders over twee weken echt los gaat. Zorg dat je even kalmeert benadrukt Gabriëlle.

Bas en Do zitten inmiddels buiten, Bas vraagt wat er aan de hand is. Do lijkt het niet te weten en haalt haar schouders op. Ik weet net zo weinig als jij, hoor. Misschien omdat ik een kort broekje aan heb, ik weet het ook niet meer voegt ze eraan toe. Wel twijfelt ze hierdoor aan zichzelf. Er hangt weer een confrontatie in de lucht en dat begrijpt ik niet. Ik heb niets tegen Ramona! Ze moet steeds op haar tenen lopen en ze begrijpt niet waarom. Daar wordt ze moe van en zou eigenlijk haar biezen willen pakken en Utopia willen verlaten… Er komt dus nog een vervolg, maar wanneer dat zal zijn? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Soraya at 01:07

  Is het iemand al ooit opgevallen dat van 9 van de 10 keer dat Do “huilt” er geen traan te zien is!
  Daar komt nog bij dat er in elke zin die spreekt zo’n keer of tig het woord IK in voorkomt !

 2. lena at 11:39

  Ik weet dat do raar is maar ramen stelt zich behoorlijk aan. En zit net als door ook niet honderd procent in elkaar. Als ze al die frustratie zou uiten op het afvallen. Dan was ze nu slank geweest. Kinderachtig bezig en wil alle aandacht hebben.

 3. maria at 11:35

  Helemaal met je eens Wil.Do is zo geraffineerd dat ze steeds weer de mensen met zich mee krijgt. Gaat steeds in de slachtoffer rol. Begint te janken en weer zielig doen.Is ze daarna bij Bas steekt ze de draak met Ramona en maakt haar belachelijk.

 4. Chero at 00:33

  Ramona zit flink met zich zelf in de knoop, die ziet dingen die er niet zijn en waar ze de vingers niet op kan leggen. Ze moet nodig hulp zoeken. Ramona heeft ruzie met zich zelf dat is haar probleem.

 5. Wil at 19:07

  Ramona heeft gelijk, ze haalt het bloed onder de nagels vandaan met wat ze zegt en doet bij ramona
  Do is zo dom, ze weet dat zgn niet
  Ze weet alleen hoe ze slachtoffer moet spelen
  Ramona zegt het en de andere denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *