Single Rowena wordt definitief uitgebracht

Single Rowena wordt definitief uitgebracht

Goed nieuws voor Rowena, ze heeft namelijk een leuk berichtje per mail ontvangen wat over haar single gaat. Haar single “Gebed zonder eind” zal namelijk definitief uitgebracht worden.

Rowena zit achter de computer het mailtje te lezen, we vangen vlagen op. “Wij kennen elkaar niet, zo begint het mailtje, maar ik dacht dat het wellicht een goed idee zou zijn om je een mail te sturen over je single”. Ook laat platenlabel 8ball music weten dat mensen haar lied een mooie boodschap vinden. Kortom ze willen de digitale release van de single graag op zich nemen. Rowena is erg blij met dit nieuws en dat is wel aan haar gezicht te zien, ze straalt! Wel leest ze dat er een paar dingen wat lastig zijn. Zo kan Rowena nergens persoonlijk aanwezig zijn voor de promotie en het nummer is best wel ‘edgy‘ en ‘recht voor z’n raap’. Maar er blijkt wel wat geregeld te kunnen worden volgens het platenlabel als Rowena maar vanuit Utopia de schouders eronder zet. Ik moet dus een soort promotieteampje maken oppert Rowena gelijk. Ivan die er ook bij zit drukt haar op het hart zich volledig in te zetten en aan de bak te gaan. Je moet er zelf ook achteraan gaan benadrukt hij. Rowena antwoordt dat te weten en ziet het al helemaal voor zich. Snel gaat ze de rest inlichten, een luid gejuich ontstaat. De shit is aan zegt Rowena blij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *