Bronno wilde eigenlijk nog iets kwijt in het centraal

Bronno wilde eigenlijk nog iets kwijt in het centraal

Het centraal is afgelopen, iedereen doet zijn of haar ding weer maar Bronno bleef zitten. Ivan merkt dat er iets aan de hand is en besluit het gesprek met hem aan te gaan. Wat zit hem precies dwars?

Terwijl Bronno voor zich uit aan het kijken is op de bank vraagt Ivan wat er aan de hand is. Bronno pakt vervolgens zijn glas champagne en antwoordt dat hij eerst met Ivan wil proosten. Nadat ze dat gedaan hebben vertelt Bronno dat er van alles is. Ik wachtte op het moment om nog wat zaken in de groep te gooien gaat hij verder. Ik dacht dat er nog een ronde zou komen maar het centraal is nu al afgelopen. Ivan legt Bronno nogmaals uit dat het centraal op maandag maar kort is en dat het eignelijk een zakelijke bespreking is. Bronno antwoordt dat wat hij wilde bespreken ook zakelijk was. Dan moet je dat zeggen benadrukt Ivan terwijl hij hem een bemoedigend schouderklopje geeft. Ja zegt Bronno maar het was al te laat, maar het komt wel. Het ging over de irritatie met de muntjes en het geld legt Bronno verder uit. Hij doelt op afgelopen kroegennacht toen hij en Cees wat onenigheid hadden. Ivan merkt op dat dat soort zaken alleen maar op donderdag besproken wordt. Dus dat kan je dan doen, niet vergeten he? Jou? met één dag ben ik je vergeten grapt Bronno. Kunnen we aanstaande donderdag een conflict tussen Cees en Bronno verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *