Gina wil Do graag helpen

Gina wil Do graag helpen

We schreven zojuist al over het gesprek tussen Gina en Rob wat ze afgelopen avond gehad hebben met Do. De twee lieten duidelijk weten hoe het ervoor stond en wat er in hun ogen moet gebeuren. Nu een nieuwe dag is begonnen werd dat bewuste gesprek nog even besproken door Gina en Victoria.

Het gesprek vond plaats op de vide, Victoria begon het gesprek. Zij had namelijk door dat Rob en Gina Dominique hadden aangesproken en is benieuwd hoe dat gegaan is. Gina doet verslag van het gesprek en vertelt dat ze van mening is dat Do zeker in Utopia wil zijn. Maar dat zij keuzes uit zichzelf maakt en niet vanuit de groep. Ook distantieert Do zich van de groep aldus Gina. En als ze dan ergens bij betrokken wordt neemt ze zelf afstand en doet niet mee. En dat maakt het volgens Gina niet makkelijker. Ik wil haar best helpen om een plekje in de groep te  vinden gaat ze verder maar dan moet ik wel het gevoel krijgen dat Do dit ook wil. Als ze de wil niet heeft om zich in de groep te mengen dan houdt het voor mij echt op voegt ze eraan toe. Ik steek liever energie in dertien personen met wie ik het wel kan vinden. Denken jullie dat het Gina gaat lukken Do een handje te helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 14:26

    Gina is daar de aangewezen persoon voor, zij heeft hetzelfde gehad met Mark.
    Toen ze een pasr maanden geleden zei dat ze utopiaan van het jaar wilde worden, moest ik daar om lachen, maar wat is die meid aan het groeien zeg.

  2. Anja at 12:01

    Nou gina, ik zou geen moeite doen, Do is er alleen voor Bas en zn caravan,en alles wat daarin gebeurt. Zonde van je energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *