Gina en Rob confronteren Do

Gina en Rob confronteren Do

We blikken nog even terug op afgelopen avond, zo hadden Rob en Gina gisteren een confrontatie met Do. Rob en Gina uitte namelijk hun mening over Dominique na de heftige ruzie die eerder ontstond.

Volgens Rob maakt Do het zichzelf erg moeilijk. Maar ondanks dat ziet hij wel potentie, alleen moet je het wel willen voegt hij eraan toe. Gina lijkt het daar ook mee eens te zijn. Alleen Dominique zondert zich soms hele dagen af van de groep. Ik wil haar niet buitensluiten en sta open voor haar, ik wil het best nog een keer proberen. Maar ik wil haar niet smeken voegt ze eraan toe. Wel geeft Gina toe dat ze eigenlijk gehoopt had dat ze bij de nominatie wakker geschud zou worden, maar dat is niet gebeurd. En zelfs als ze zou gaan, moet ze aan zichzelf blijven werken, buiten. Ik geloof in haar oprechtheid benadrukt Rob, en ook Gina lijkt Dominique een hele lieve meid. Maar als ze steeds bij Bas slaapt, merkt niemand daar iets van. Het is een koppel dat totaal geen match heeft aldus Rob. Zij is een dramaqeen XXL. De twee denken dat Do niet weet hoe ze zich moet gedragen in de groep. Rob vertelt dat zij aan hem heeft opgebiecht dat ze het zwaar heeft. Ik gun het haar gewoon heel erg gaat Rob verder. Ik ga gewoon vragen wat wil jij? Gina en Rob begrijpen allebei dat het niet makkelijk is in Utopia, maar ze moet zich wil inzetten. Wat vindt ze leuk? En wat wil ze met dat bed waar ze nooit in slaapt?  Ik wil dat ze een keuze maakt  geeft Rob aan. Wil je hier zijn of niet?

Uiteindelijk roepen Gina en Rob Dominique erbij. Is ze van plan elke avond bij Bas te slapen? Do knikt. Ze heeft het bed niet nodig. Ramona wil er liever liggen en dat mag. Maar wat wil jij? zeggen Gina en Rob in koor. Zie het grote plaatje over wat je hier voor jezelf kan doen benadrukt Rob. Als je ons goed leert kennen, waar je ook een beetje je best voor moet doen, zijn we allemaal leuke, mooie mensen. Ook raadt Gina Do aan een lijstje te maken met haar doelen en verwachtingen. En ik wil je met alle liefde met alles helpen. Maar probeer met de groep mee te gaan adviseert ze. Do luistert aandachtig en knikt, ik kom mezelf steeds tegen en weet dat ik me anders op moet stellen antwoordt ze. Alleen weet ik niet hoe, ik ben voor anderen constant aan het denken. Al snel komen er wat tranen en Gina en Rob spreken haar toe. Je gaat niet met vijftien beste vrienden voor het leven naar buiten benadrukt Rob. Maar je moet gewoon weten aan wie je je energie moet geven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *