Bas vindt de ruzie tussen Ramona en Do puberaal

Bas vindt de ruzie tussen Ramona en Do puberaal

Do en Ramona hebben een flinke ruzie gehad, deze lijkt inmiddels weer opgelost want de twee hebben alles uitgesproken in een interventie. Nu de rust is teruggekeerd wordt er wel veel gesproken over het conflict. Zo ook Bas en Rowena.

Het zit Bas niet helemaal lekker en lucht zijn hart bij Rowena in het kantoor. Zie jij ook dingen die Ramona ziet die ik niet zie doelend op zijn vriendin Do. Rowena kan er eigenlijk geen antwoord op geven. Ik sta te ver van Do af om dat te kunnen zeggen voegt ze eraan toe. Maar wat ze wel kan zien is dat Do vaak wel een oogje op Bas houdt. Bas wil zich er niet mee bemoeien en niets van het gedoe tussen de twee weten. Dan dank ik zoek het lekker uit met zijn tweeën. En toen kwam Ramona om even te zeggen dat ik mijn chick weg moest halen. En dat vind ik ziek voegt hij er klagend aan toe. Rowena vindt wel dat Do Bas in de gaten houdt. Dat heeft ze zelf ook wel eens ondervonden. En Bas vindt het op zijn beurt vervelend. Ramona werkt op deze manier hun vriendschap naar de knoppen denkt hij.  Ze heeft wel een mening over iemand anders maar kijkt niet naar zichzelf. Hij sluit het gesprek af door te zeggen dat hij de ruzie erg puberaal vond. Ben jij het met Bas eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jojanneke at 21:46

    Bas is een watje.. Je neemt het ten allertijden op voor je vriendin. Ramona is haar roddelmaatje kwijt. Gisteren ook tegen een klant op de markt zegt ze dat ze de sleutelhangers van Do erbij heeft gelegd, maar liever in de prullenbak gooit.. Dat zegt toch meer over Ramona dan over Do.
    Het meisje is verkeerd binnengekomen en heeft de verkeerde keuzes gemaakt door bij Bas te liggen, sommige reacties waren ook niet slim te noemen. Maar Ramona stelt zich wel enorm aan. Ramona is jarloers op Do, kwaad ook dat Bas niet op Ramona valt maar wel op Do. Ze is doodongelukkig en onzeker met haar gewicht. Dat zit er niet in een dag aan en is er ook niet in 1 dag af. Ze hebben verdorie een sportschool op het terrein, ze kan beter 2x per dag zich af gaan reageren in de sportschool dan lopen janken in bed. Kom op Ramona Bas heeft gelijk, kijk ook eens naar jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *