Top drie favoriete bewoner lichtelijk veranderd

Top drie favoriete bewoner lichtelijk veranderd

Een nieuwe week en dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Vorige week stond Bas op één, Ivan op twee en Gina op drie. Deze week lijkt er een lichte verandering in de top drie te bespeuren. Zo zien we Bas nog altijd op één en Ivan op twee, maar Gina is gezakt. Zij is op plek vier te vinden en Cemal staat in de top drie. Michael staat er ondanks zijn vertrek ook nog in, hij staat op de elfde plek. Het minst populair? Dat zijn Bronno en Rob, zij hebben een gedeelde veertiende plek.

1. Bas 26,78 %
2. Ivan 16,14 %
3. Cemal 13,02 %

4. Gina 11,98 %
5. Cees 7,58 %
6. Gabriëlle 6,99 %
7. Victoria 2,71 %
8. Dominique 2,53 %
9. Bjorn 2,14 %
10. Rowena 2,1 %
11. Michael 1,98 %
12. Ramona 1,67 %
13. Benjamin 1,49 %
Gedeelde laatste plaats: Bronno en Rob 1,45 %

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Farah at 14:12

    Dat was mijn laatste stem voor Ivan. Jammer dat hij Utopia gaat verlaten , maar begrijp het heel goed.
    Denk dat Gina mijn volgende stem krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *