Post voor Benjamin en Bjorn

Post voor Benjamin en Bjorn

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen, dag 804 alweer. En deze begon al goed voor twee bewoners, want terwijl Cees richting de brievenbus liep ontdekte hij post voor zijn mede bewoners. Dit keer zijn Bjorn en Benjamin de gelukkigen.

Terug in de loods aangekomen overhandigd de oudste bewoner post aan zijn mede bewoners. Benjamin ligt nog in bed dus dat is even lekker wakker worden! Hij neemt dan ook naar alle waarschijnlijkheid alles in bed door. Echter kunnen we dat niet zien want de regie schakelt over naar Bjorn. Daar lijkt het allemaal interessanter te worden, regelmatig zien we namelijk een moeilijke blik op zijn gezicht verschijnen. Zo leest hij bijvoorbeeld dat zijn vader bestolen is, niet verzekerd is en het dus veel geld zal kosten. Niet veel later wordt Bjorn vergezeld door Victoria. Het duurt niet lang voordat we de eerste tranen bij Bjorn zien. Zo blijkt hij zijn katten te missen. Later is er gelukkig wat leuker nieuws, zo heeft Bjorn ook bericht gehad van oud bewoner Wim. Hij laat weten dat je in de buitenwereld bekend bent. En dingen zoals boodschappen niet zo makkelijk gaan. Ook laat Wim weten dat Nicole dichtbij woont en ze elkaar dus regelmatig zien. Benjamin zit inmiddels ook op de bank en we zien hem regelmatig met een lach op zijn gezicht. Alles lijkt positief te zijn. Niet veel later wordt het postmoment verstoord omdat Bjorn en Benjamin bezoek krijgen. De gasten komen praten over een dartevenement in Utopia….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:41

    Leuk dat Wim een brief schrijft aan Bjorn. Ik hoop toch dat Bjorn die brief ook aan Ivan laat lezen. Ook ivm nicole en dat ze bij wim was en ook in groningen woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *