Shownieuws wil wat dvd’s van Jacco in concert weggeven

Shownieuws wil wat dvd’s van Jacco in concert weggeven

Afgelopen avond kreeg Jacco een leuk mailtje binnen. Hij begint snel te lezen en al snel zien we een vrolijk gezicht. Dit is heel leuk roept hij blij. Al snel wordt duidelijk dat de mail van Shownieuws is. Zij willen graag een paar dvd’s van Jacco in concert weg wil geven. Demi en Fay reageren ook enthousiast. Hoe vet is dat zegt Demi. Jacco besluit snel terug te mailen want dit vindt hij wel een erg leuke kans.

En dan nog wat nieuws over de financiën. Jessie heeft Cemal gisteren wat over de boekhouding uitgelegd. En dit vond René die ook interesse heeft in de boekhouding niet zo leuk. Hij besloot dit even met Jessie te delen. Ik wilde graag eerst overleggen voordat er zomaar een besluit werd genomen over de financiën zegt hij tegen zijn mede bewoner. Het zou beter zijn dat in de toekomst meerdere bewoners verantwoordelijk zijn. Cemal heeft ook niet de basiskennis voegt hij eraan toe. Jessie antwoordt dat de boekhouding niet alleen maar overgedragen wordt aan Cemal. En adviseert René om samen met de bewoners die de financiën op zich willen nemen binnenkort een bespreking te houden om zo eerlijk de taken te verdelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 09:43

    Jessie doe niet zo kinderachtig en ga gewoon weer de boekhouding doen dan doe je tenminste nog wat. Dan golf te spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *