Billy was afgelopen avond weer heel verdrietig

Billy was afgelopen avond weer heel verdrietig

Nog maar een berichtje over Billy en Jessie. Het loopt niet zo lekker tussen de twee wat volgens Billy komt door de boekhouding. Die doet ze nu niet meer maar na de nachtelijke ruzie lijkt de band tussen de twee nog meer beschadigd. Uiteindelijk claimde Billy de boot als slaapplek en Jessie heeft haar heel de dag met rust gelaten. Hij gaat veel met zijn vriend Boyd om en probeert met andere dingen bezig te zijn. Billy loopt duidelijk minder vrolijk door de loods. En vertelt aan iedereen die het maar wil horen dat Jessie haar weer eens aan de kant heeft gezet en dat ze er nu echt klaar mee is. Jessie doet vrolijk zijn ding en dat schiet uiteindelijk ook in het verkeerde keelgat van Billy. Ze stapt op hem af en vraagt of hij vrolijk is. Nee dat valt wel mee reageert Jessie. Maar waarom doe je dan zo vrolijk vraagt Billy door. Al snel belanden de twee in het zoveelste moeilijke gesprek waarbij Billy aan Jessie vraagt of hij wat meer rekening met haar kan houden. Ik ben heel, heel verdrietig benadrukt ze.  Als Jessie vraagt hoe hij dit moet doen antwoordt Billy dat hij voorzichtig met haar moet doen. Hoe dan? vraagt Jessie. Billy heeft hier geen antwoordt op en loopt huilend weg.

Niet veel later gaat Billy het gesprek aan met Romy. Waarin de twee nog eens de situatie bespreken. Romy had het niet zover laten komen. Vrouwen en mannen zijn zo verschillend legt ze haar uit. Maar ik wil je hier graag doorheen slepen. Ik ben gewoon stapelgek op die gozer huilt Billy. En nu zie je de mindere kanten reageert Romy. Ik had het gewoon niet door gaat Billy verder. We hebben het twee dagen niet gezellig gehad. Daarvoor ging het goed en ik heb gisteren aangegeven waardoor het kwam en nu wordt ik daar op afgerekend. Je moet gewoon nadenken waarom je hem terug gaat nemen vervolgd Romy. Wil je iemand die je elke keer zo laat voelen? Jij moet de touwtjes weer in handen hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ivonne at 18:10

  Wát een zeur die Billy! Wordt het geen tijd voor haar naar huis te gaan?
  Ze denkt alleen aan zichzelf en houd geen rekening met anderen (Jessie!)

 2. Angelique at 10:27

  Ik denk dat Billy eens met iemand moet gaan praten. Die arme meid is altijd verdrietig. Ahhh word gek van dat mens. Jessie moet meer rekening houden met haar? Dus als hij vrolijk is en Billy niet dan mag hij dat niet laten blijken, dan moet hij maar zogenaamd verdrietig zijn ofzo? En die hele relatie met Jessie is een kopie van de relatie toen met Ruud. De ene dag was het uit toen weer aan, en zo ging het maar door. Nu ook. Dat ligt meer aan haar dan aan Jessie. Maar Jessie moet zich anders gaan opstellen en zeggen dat het nu ook echt klaar is, en niet iedere keer als er een zogenaamde verlegen Billy hem op date vraagt weer ja te zeggen. Maar ja die seks die ga je dan toch missen.

 3. Else at 19:02

  Ze is alleen maar stapelgek op de seks. Niét op hem. En hij niet op haar.
  Ze praat hem nog een schuldgevoel aan als hij zich happy voelt.
  En hij durft er niet eerlijk voor uit te komen als ze hem bevraagt: ben jij vrolijk vandaag?
  Ik denk dat hij zich echt veel beter voelt zonder haar in zijn nabijheid. Logisch toch, altijd gedoe met haar.

 4. Marja at 09:20

  Ik kan me voorstellen dat Jessie schoon genoeg heeft van dat eeuwige gezeur van Billy
  Het is toch nooit goed bij haar.

 5. Grumpy at 09:07

  Die is altijd verdrietig behalve als ze met Jessie de nacht doorbrengt in de boot.
  Billy kan beter naar huis gaan maar buiten de poort wil niemand haar en dat weet ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *