Boyd en Jessie maken ongevraagd foto’s van hun mede bewoners die ze willen verkopen

Boyd en Jessie maken ongevraagd foto’s van hun mede bewoners die ze willen verkopen

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo zorgde Boyd en Jessie voor flink wat irritaties. De twee hebben namelijk een nieuwe manier van geld verdienen bedacht alleen viel dat niet zo goed in de smaak bij onder andere Billy en Jeroen. De heren willen onverwachts foto’s maken van de bewoners en deze vervolgens verkopen op de Utopia webshop. Dit zal €8,- per foto gaan kosten.

Maar toen de twee paparazzi fotografen wat foto’s hadden geschoten van Billy en Jeroen was het drama compleet. Zo duurde het niet lang voordat Billy in tranen uitbrak. En Jeroen met een lang gezicht aan tafel zat. Boyd probeerde nog zijn excuses te maken bij Billy maar tevergeefs. Romy liet de twee weten dat het beter is als de foto’s van Jeroen en Billy gewoon eraf worden gehaald en niet verkocht worden. Billy gaat ondertussen verdrietig een sigaretje roken en Jeroen gaat de discussie aan met Boyd. Ik wil niet dat er op zo’n manier foto’s van mij verkocht worden laat hij Boyd weten. Je mag overal foto’s maken hier antwoordt Boyd. Jeroen zegt het te snappen maar wil het niet op deze manier. En je neemt mij niet serieus wat ik zo jammer vind! En ik vind het jammer dat je er zo’n ophef over maakt gaat Boyd verder. Ik heb het gelijk gevraagd, had het mij uitgelegd dan hadden we het uitgepraat en was het klaar geweest legt Jeroen vervolgens uit. Ik vraag alleen of je het niet wilt doen, klaar! De twee kibbelen nog even verder en Jeroen doet er alles aan om uit te leggen waar hij mee zit. Gewoon ongevraagd foto’s maken is zijn probleem en dat van Billy op een kwetsbaar moment en straks van nog meerdere bewoners. Jeroen en Jessie snappen het probleem niet en Romy probeert te bemiddelen. Het is gewoon ons werk laten de twee weten en de komende dagen zijn wij paparazzi fotografen. De foto’s zijn gewoon terug te kopen. Jeroen wordt ondertussen steeds kwader maar houdt zich in. Daarna volgens er uiteraard wat streamlocks… Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Doei at 09:51

  Als die 2 losers zelf eens onverwachts op de gevoelige plaat worden gelegd zonder hen in te lichten, aiiiiii! Het programma begint meer een psychologisch experiment te lijken dan entertainment. Ik kijk al niet meer, voegt nix toe.
  Begin gewoon opnieuw met nieuwe mensen.

 2. j.madarie-zweers at 22:54

  ik snap niet , waar jessie en boyd mee bezig zijn , jessie doet zelf nooit ergens in mee , overal nee op . nou jessie ga jij ook maar eens uit de kleren voor een mooie foto , moet ook verkocht worden . nee dan is jessie er niet . nee leed vermaak bij andere , maar zelf , nee toch maar niet . klopt gewoon niet daaro , zooitje daaro , bah

 3. some things are not what they seem at 18:07

  Oproepen om de foto’s niet te kopen? Alsk geld had zo’n fan was zou ik juist dit soort foto’s wel kopen omdat het weer eens wat anders is dan stijf geposeerd. Wat zou je denken van een foto waarop Jessie Billy aan haar neus van de boot sleept

 4. Grumpy at 14:20

  Het paar apart gaat nu een rondje maken langs de inwoners om te vragen of ze bezwaar hebben tegen de foto’s. Boyd zegt dat ze dat in de groep moeten doen maar daar is Jessie pertinent op tegen. Als je het in de groep vraagt en er zegt er een nee dat zegt de hele groep nee. Je kan het dus beter aan de inwoners vragen als er geen anderen bij zijn want dan durven ze geen nee te zeggen. Valse ratten zijn het.

 5. Harry at 12:51

  Jeroen, ram eens flink op die twee galbakken in, wat mij bertreft met een houten paal. Het is maar goed dat ik daar geen inwoner ben.

 6. Jans at 12:28

  kunnen Boud en Jessie niet naar huis??????????????? het verpest het hele programma en mensen koop aub geen foto s begrijp niet Talpa niet ingrijpt ze moeten toch wel wel weten dat de kijkcijfers dalen? mag hopen als ze niets hier aan doen niemand meer kijkt

 7. Ria at 12:07

  Ik hoop dat de buitenwereld wel verstand heeft en geen foto’s kopen zo ja dan zijn ze net ze erg als Jessie en Boyd.John de Mol moet eens ingrijpen die denkt ook hoe gekker hoe meer ik verdien. Jammer want ik heb altijd graag gekeken maar als dit onze maatschappij moet uitstralen dan haak ik af.

 8. vijfde dimensie at 10:32

  hier hoort de tweeling wat van te zeggen . de mensen verdedigen zich slecht is mij altijd al opgevallen

  • Grumpy at 10:38

   De kruik gaat te water tot deze barst. Ze blijven de boel traineren om te kijken hoe ver ze kunnen gaan. Gaan er met deze instelling binnenkort klappen vallen? Ik zie Jeroen daar wel toe in staat.

 9. Zomaar een lezer at 10:06

  Wat de tweeling niet mocht (foto’s maken voor eigen inkomsten) mogen Boyd en Jessie dus wel!!

  zij vinden zelfs dat ze foto’s in vervelende situaties mogen maken, terwijl de tweeling alleen maar foto’s tijdens de markt wilden maken.

  Ik ben geen fan van de tweeling maar hier blijkt dus maar weer uit dat Jessie en Boyd gewoon doen wat ze willen en als ze als is worden teruggefloten dit gewoon willen negeren.

 10. Grumpy at 09:40

  Wat een vreselijke schoften zijn die twee toch. Ongevraagd foto’s maken en die dan gaan verkopen voor €8. Kan me voorstellen dat de slachtoffers van die geldwolven daar niet gelukkig mee zijn. Maar om te voorkomen dat de foto’s worden verkocht kunnen ze die terug kopen. En dat moet dan leuk zijn. Vreselijke misbaksels zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *