Cees bedankt zijn fans voor alle steun en ga jij sporten met Arjuna en Ramona?

Cees bedankt zijn fans voor alle steun en ga jij sporten met Arjuna en Ramona?

Wat nieuws van buiten Utopia. Zo heeft Cees zijn fans bedankt voor alle steun die hij kreeg toen hij over zijn gezondheidstoestand schreef. Het gaat momenteel niet zo goed met hem en moet dan ook een zware operatie ondergaan. Deze heeft hij afgelopen maandag gehad. Cees is strijdlustig en gaat graag het gevecht aan. Verder wil hij iedereen de steun bieden die ook de strijd aangaat. We zullen binnenkort wel weer iets van hem vernemen. Laten we hopen dat er meer duidelijkheid komt in de toekomst.

Verder is Ramona nog hard bezig met afvallen. En ze had dan ook een sport date met Arjuna. Samen hebben ze zich uitgeleefd in de sportschool en de buikwandcorrectie wil ze nog steeds uitvoeren. Alleen moet er nog wel 10 kg vanaf. Na het sporten had ze nog een leuk nieuwtje. Want je hebt mogelijk kans om samen met Arjuna en Ramona de strijd tegen de overtollige kilo’s aan te gaan. Dit traject willen de twee volgende week starten. Als je dat ook wilt moet je Ramona even een berichtje sturen. Dan kun je volgende week al gaan knallen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 21:55

    Zolang Ramona in de belangstelling kan staan zal ze er alles aan doen om dat te blijven. Zelfs als ze zich in het zweet moet werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *