Franny en Timothy worden betrapt terwijl ze de liefde bedrijven

Franny en Timothy worden betrapt terwijl ze de liefde bedrijven

Timothy heeft post ontvangen, maar hij is in geen velden of wegen te bekennen. Hij heeft namelijk de liefde met Franny bedreven. Merel en Jessie vissen de bruine envelop uit de brievenbus en lopen ermee naar het huisje. Jessie weet dat de twee bezig zijn, want hij heeft ze een aantal minuten eerder ook al gestoord in hun bezigheden. Merel weet echter van niets en ze stapt het huisje binnen. Ze barst meteen in lachen uit. Je hebt post zegt Jessie vervolgens tegen Timothy. Ja, dankjewel antwoordt Timothy geïrriteerd. Kom maar even halen zegt Jessie. Timothy heeft daar echter weinig zin in, aangezien hij nog naakt is. Met een klap slaat hij de deur weer dicht. Schuif maar onder de deur door gaat Timothy boos verder. Merel en Jessie besluiten om net te doen alsof ze brief voorlezen. Timothy trekt boos zijn badjas aan. Hij opent de deur en hij grist de envelop uit de handen van Merel. Lachend lopen Jessie en Merel weg. Dit is echt het gênantste wat ik ooit heb gezien lacht Merel. Timothy en Franny gaan ondertussen gewoon verder met liefde bedrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *