Shelley en Lotus spreken Franny aan, ze is emotioneel afhankelijk van Timothy

Shelley en Lotus spreken Franny aan, ze is emotioneel afhankelijk van Timothy

Shelley, Lotus en Franny zitten in de silo wanneer Lotus over gisteren begint. We hebben gisteren natuurlijk een gesprek gehad omdat je vertelde dat je niet lekker in je vel zat zegt ze. Maar uiteindelijk hebben Shelley en ik alleen maar gezeur over ons heen gehad. En legt verder uit dat het zo overkwam alsof het enkel de ideeën waren van het tweetal en Franny ineens geen mening meer had. Mijn vraag is dan ook of je wel wilt dat wij je helpen? Franny knikt. Natuurlijk wil ik advies zegt ze.En legt uit dat het nooit haar bedoeling was dat Lotus en Shelley erna gedoe kregen. Maar het was ook niet mijn idee wat er allemaal besproken is voegt ze eraan toe. Lotus knikt maar zegt dat Franny wel had aangegeven dat ze het fijn zou vinden als Timothy weer een nachtje in de Mongoolse tent zou gaan slapen. Dat soort dingen beaam je dan niet als we met hem praten. Ze vraagt zich af wat ze moet doen om het te veranderen. Wat zekerder zijn om je eigen mening te geven zegt Lotus. Ze geeft aan dat ze er geen zin in heeft om elke keer als een bitch te worden neergezet en ze enkel probeerde te helpen. Maar dan doe ik dat vanaf nu ook niet meer benadrukt ze. Volgens haar is Franny erg afhankelijk van Timothy. Ik zou eens wat vaker zelfstandig dingen gaan ondernemen, zodat je wat minder steunt op andere mensen. Franny is even stil. Ik weet het niet zegt ze. Lotus knikt maar geeft aan dat zij het wel weet. Ik laat het nu dan even voor wat het is. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *