Verslaafde Arianna komt deels in Utopia wonen

Verslaafde Arianna komt deels in Utopia wonen

Peggy Sue is in Utopia geweest. Een verslavingsdeskundige. Wat heeft dat met Utopia te maken? Bas heeft haar in het verleden benaderd omdat hij graag verslaafde mensen zou willen helpen. Dit project zag Peggy wel zitten en van het een kwam het ander. Vanmiddag kwam Peggy Sue met een verslaafde de mini samenleving in. Arianna heet ze. Ze stelde zich even voor en vertelde ook over haar verslaving. Zo is ze al sinds haar jeugd met drug is aanraking gekomen. Inmiddels is ze al lange periode verslaafd en wil ervan af. In het verleden heeft ze zich al aangemeld voor het realityprogramma maar werd niet aangenomen omdat ze niet clean was. Momenteel zit ze in een neerwaartse spiraal en heeft de hulp van Peggy Sue geaccepteerd. Morgen gaat ze samen met haar richting Afrika om daar af te kicken. Dit zal zeker 2 maanden duren. Als ze wat verder in haar traject is zal ze een soort van in Utopia komen wonen. Peggy begeleid dit allemaal en komt uiteraard van te voren van alles regelen. Zo is veiligheid en structuur een belangrijk punt. De bewoners staan open voor dit project en lijken het erg interessant te vinden. Ze kijken er naar uit als Arianna komt. Arianna wil graag Utopiaan worden maar dat mag voorlopig nog niet. Wel zal ze uiteindelijk in Utopia wonen maar wel onder bepaalde voorwaarden. Zo mag ze Utopia verlaten voor bijvoorbeeld therapieën. Utopia zal dus een soort opvang huis worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Harry at 00:15

    Een verslaafde tudsen andere verslaafden lijkt mij geen goed plan. Jessie verslaafd aan drank en sex en billy ook zo. Jacco en karin kunnen er ook wat van en noem maar op. Dus een slecht plan.

  2. anneke at 22:38

    Ik zal als verslaafde ( ik ben het niet maar stel ) zal ik daar echt aan de drank gaan met die mensen.
    En ik zal nog gek worden ook.
    Ik heb even live gekeken maar ik vind het een heel moedig jonge vrouw ,om daar te vertellen wat ze mankeert .
    Ik zal zeggen probeer af te kikken en ga niet Utoipa in als je nog niet beter ben.
    Ze drinken als de gekke en dat gaat niet veranderen ook

  3. Margriet at 20:34

    Wat een slecht plan,want een verslaafde heeft structuur regelmaat en een goede begeleiding en een. stabiele omgeving nodig. En geen halve garen en een stelletje labielen. Dus geen goed plan.

    • Anneke du Chatinier at 22:45

      Stommer kan niet. Deze samenleving kan hun eigen drankverslaving niet eens aan. Ruzie schreeuwen kortom wat een uitstekende omgeving voor een verslaafde. Maar ja alles voor de kijkcijfers en niet voor iemand duexechr hulp nodig heeft. Goed gedaan JdM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *