Ivan twijfelt aan de relatie met Nicole

Ivan twijfelt aan de relatie met Nicole

Het is weer zover, Ivan en Nicole hebben wederom een gesprek over hun relatie binnen Utopia. Het loopt na de post van Nicole allemaal niet meer zo goed tussen de twee. Eerder hebben ze al een gesprek gehad en besluiten dat nu nog maar een keer te doen.

Ivan heeft gezegd dat hij na zijn Utopia graag naar Irak terug wil. Nicole is geheel vrij om mee te gaan met Ivan. Alleen als ze niet gaat, dan is de relatie voorbij. Nicole vindt het moeten kiezen tussen haar gevoel en haar verstand niet zitten. Echter ziet Ivan dit anders, het is namelijk een kwestie van buiten je comfort zone treden of niet. En die keuze ligt echt bij Nicole. Nicole vindt het moeilijk om over haar toekomst na te denken omdat zij ook, net als Ivan, een weg uitstippelt. Maar volgens haar moet je daar ook van afwijken als er andere dingen op je pad treden. Ivan erkent dit, maar zijn plan staat vast. Ze kan mee, of hier blijven.

Nicole baalt van de manier waarop hij het bespreekt en vindt dat hij maar eens na moet denken of hij met haar verder wil. Zelf zegt Ivan dat hij het anders aan zou pakken.Nicole blijft zich af vragen of Ivan nog met haar verder wil. Zeker wanneer Ivan aangeeft zelf al enkele dagen met deze vraag in zijn hoofd rond te lopen. De twee lijken er niet echt uit te komen en Nicole is even klaar met het gesprek. Later wil Ivan verder gaan maar Nicole weet het allemaal nog niet. Wanneer de relatie definitief beindigd wordt houden we natuurlijk in de gaten voor je. Hieronder kun je nog eens het gehele gesprek terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lena at 15:05

    Nicole moet gewoon stoppen met die onzin. Ik snap dat ze verliefd is maar dit gaat haar nooit gelukkig maken. Verschillen teveel. In irak wonen moet er niet aan denken.

    • elisabeth at 21:25

      helemaal eens met Irena ik heb zelf 3jaar in zo een land gewoond ivm werk van echtgenoot maar ze weet niet waar ze overdenkt ik begrijp haar echt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *