Ivan en Nicole komen er niet uit

Ivan en Nicole komen er niet uit

Sinds Nicole gisteren een gesprek heeft gehad met Ivan en na de negatieve post van vanmorgen lijkt een mogelijke relatiebreuk bijna niet uitgesloten te kunnen worden. Zojuist hebben de twee enige onenigheid gehad en lijken er maar moeilijk uit te kunnen komen.

De twee hebben zich terug getrokken in de nieuw gym om alleen even de situatie door te kunnen spreken. Nicole begint het gesprek en zegt dat ze de afgelopen tijd veel van haar eigen principes overboord heeft gegooid voor Ivan. In veel situaties denkt ze het zal allemaal wel meevallen. Ik hoef daar niet meteen iets over te zeggen. Wiens fout is dat? kaatst Ivan terug. Ik vertel je vanaf dag één vertel me waar je mee zit. Dan kunnen we het samen oplossen. Als jij dit opkropt is dat niet mijn probleem. Dan moet je niet van jouw probleem mijn probleem maken. Ook het gesprek van gisteren komt nog ter sprake. Door dit gesprek is ze flink gaan twijfelen. Ze weet dan ook moeilijk wat ze moet doen. Of mij volledig aanpassen aan wat jij wil of de relatie stop zetten. Ik kan de keuze niet maken, ik kan niet wonen in landen zoals Irak, dat wil ik niet. Ivan antwoordt dat hij gewoon eerlijk wil zijn, hij is iemand die altijd in beweging is en zoekt naar mogelijkheden. Ik bindt mij niet aan één plek en daar wil hij open in zijn naar haar toe. Als jij haar leven anders voor zich ziet, dan kunnen ze er maar beter mee stoppen. Je kan maar beter eerlijk zijn, lijkt Ivan te denken. En met deze gedachten legt hij de definitieve keuze maar bij Nicole. Het gesprek houdt nog even aan maar de twee lijken er echt niet uit te kunnen komen. Nicole is niet blij met hoe de huidige relatie ervoor staat en Ivan vindt het belangrijk dat hij eerlijk voor haar is. Hij is wie hij is en aan Nicole de keuze of ze bij hem wil blijven of niet.  Ook vindt hij het onterecht dat er vanaf de buitenwereld zo over hem wordt geoordeeld. Op het moment dat je hierbuiten zit heb je helemaal geen ene reet te zeggen over wat er hierbinnen gebeurd. Maar hoe de twee nu verder gaan is onduidelijk, einde relatiebreuk of niet? Het zal vast en zeker vervolgd worden! Uiteraard houden we dat in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Saskia at 02:49

  Cultuur, cultuur, cultuur, waar hebben jullie het over?

  Dit staat los van cultuur of is het bij ons Nederlanders ook cultuur, dat ze vaak en snel hun kinderen of andere kinderen misbruiken.

 2. lena at 00:53

  Zij moet gewoon zichzelf blijven. Maar zij heeft zich vanaf het begin veranderd voor hem en dat werkt. Dus dat is haar eigen schuld. Hij is inderdaad wel dominant maar dat heeft niks met cultuur te maken. Zit gewoon in het aard van het beestje. Zijn familie mag haar gewoon niet en dat zit ertussenin. En sinds hij dat weet is hij dominanter geworden. Je schoonfamilie mag je of mag je niet. En zij mogen haar niet. Het gaat nooit werken.

 3. Linda at 23:27

  Sorry hoor.. maar ik snap niet wat Nicole in die lelijke Ivan ziet.. vind het maar een vies irritant kereltje met een giga dominant karakter trekjes…dat ze hem toch een schop onder zijn reet geeft.. Ivan die denkt dat hij heel wat is brrr akelig mannetje is hij…

 4. Jan at 19:55

  Lekker makkelijk Ivan, leg het probleem maar weer bij Nicole neer. Je zou je eigen cultuur ook eens even opzij kunnen zetten en Nicole als jou gelijke kunnen zien en niet steeds vanuit jou bekrompen opvoeding maar proberen om Nicole monddood te maken. Laat Nicole toch stoppen met deze dictatoriale jongen en haar eigen vrije leven weer oppakken, geniet van het leven maar niet met hem want dat wordt jou leefruimte wel heel erg klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *