Post voor Nicole en Wilco

Post voor Nicole en Wilco

Vandaag is er een post moment voor twee bewoners in Utopia. Dit keer zijn Nicole en Wilco de gelukkigen.

Terwijl Wilco wacht op gipsplaten heeft hij iets leuks te doen, hij heeft namelijk post ontvangen! Hij gaat dan ook snel op bed liggen om te lezen. En wat hij leest lijkt positief te zijn, echter laat hij er niet veel over los. Wel zien we hem af en toe met een glimlach en een verbaasd gezicht kijken. Hij heeft verschillende post ontvangen van familie, kaartjes, brieven en foto’s. Als hij alles heeft doorgelezen gaat hij weer verder…

Nicole heeft wat minder leuke post ontvangen zo blijkt als Ivan vraagt hoe haar post is. Is het leuke post? Niet echt is het antwoordt van Nicole. Ivan vraagt door en vraagt waarover de post gaat. Nicole zegt kort maar krachtig dat het veel over hem gaat. Ivan wil het graag lezen en is benieuwd wat er over hem geschreven wordt. Nicole denkt dat het misschien beter is dat hij het niet leest. Ivan zegt het toch te willen, dat mocht Nicole immers bij zijn post ook… Ivan begint te lezen nadat Nicole gevraagd heeft of hij het echt wel wil. Ivan is vastberaden en leest dan ook verder met zo nu en dan een zucht. Er volgt vervolgens een gesprek waar niet veel aan vast te knopen is. Het komt erop neer dat Ivan haar ergens toe gedwongen zou hebben…

Niet veel later wordt er meer duidelijk, als Nicole aan LauraB vertelt dat de post niet bepaald leuk te noemen is. Er is een ontmoeting geweest tussen beide families wat niet helemaal goed is verlopen. De familie van Nicole is niet goed behandeld door de familie van Ivan. Wel waarschuwt ze LauraB dat ze voorzichtig moet zijn met wat ze vertelt aan haar vriendin Laura. Vaak worden besproken dingen verkeert in beeld gebracht. Ook heeft ze moeite met de houding van Ivan, gisteren heb ik gezegd dat hij een ontzettende lul is. Ik heb er grote moeite mee dat mijn familie en vrienden mij niet meer herkennen zoals ik was… Wordt vast en zeker vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 13:22

  De briefschijivers zijn duidelijk erg verstandig…Laten we hopen dat Nicole nu ophoudt met voor Ivan kruipen. Wel verbaast het me dat Ivan’s familie niet aardig was, moeder & zussen kwamen me aanvankelijk verstandig genoeg over (ik denk dat ze ook niet blij zijn met de ‘relatie’, en dat dat tot frictie heeft geleid tijdens het bezoek — ook wel een beetje gek, zo’n bezoek, als hadden de twee een officiele relatie). Ik hoop dat Nicole helemaal opfleurt als Ivan eruitgestemd wordt. .. fingers crossed.

 2. klasiena at 12:40

  Nicole is in Utopia gekomen als een wereldvrouw die zeker was van wat ze zei of deed.nu lijkt ze een onzeker hoopje ellende die wil voldoen aan het beeld van Ivan en vooral zyn familie. Jammer dat ze een arm schaap is geworden.

 3. Jan at 11:23

  Kan maar een ding zeggen tegen Nicole, laat die Ivan zo snel mogelijk los want hij leeft nog steeds volgens zijn eigen cultuur waarin een vrouw niets te vertellen heeft en ondergeschikt moet zijn aan haar man. dat krijg je niet uit zijn hoofd, dat blijkt telkens weer tijdens discussies. Je ziet ook aan Nicole dat ze zich steeds meer terugtrekt en stiller wordt, een heel verschil met het begin.

  • Jeannet at 13:13

   Jan dat ben ik helemaal met je eens. Ivan is best een krachtig, evenwichtig personage binnen Utopia. Zijn aanwezigheid is positief te noemen. Maar aan Nicole zou ik ook het advies geven: stop met deze “relatie”, je levert véél te veel van jezelf in. Zo’n parmantige dame, die nu helemaal mond dood gemaakt wordt.

   Niet doen Nicole, het is moeilijk, verliefd zijn geeft je een blik door een roze bril, maar nu beter de pijn dan later als er eenmaal kindertjes zijn etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *