Utopia nieuwtjes 3 februari

Utopia nieuwtjes 3 februari

De Utopia nieuwtjes van 3 februari vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen hebben we op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen.

 • De eerste klant voor Utopia Ink is er om een tatoeage te zetten. Een bekende Utopia fan, Daan. Joey mag de tatoeage gaan zetten uiteraard onder begeleiding van Diana de tattoo artiest. Diana geeft Joey instructies en Daan is ervan overtuigd dat het goed gaat komen. (zie foto)
 • Mark en Bjorn zijn druk bezig met sporten in de nieuwe gym.
 • Wilco bouwt de vide verder af, de bouw is bijna klaar.
 • Gabriëlle heeft een gesprekje met Ivan over de negatieve post van Nicole. Ze vraagt of het hem iets doet, in eerste instantie lacht Ivan het een beetje weg. Maar hij bekend wel dat het in zijn hoofd spookt.
 • Nicole twijfelt aan haar relatie met Ivan na de negatieve post die ze vanmorgen ontvangen heeft. Ze lijkt haar beslissing al gemaakt te hebben het gaat er erg op lijken dat de relatie verbroken wordt. Maar wanneer gaat Nicole het gesprek met Ivan aan?
 • Mark en Wilco hebben een plan. Ze willen Le luifel aan de loods vast zetten. Als het veel regent komen er maar weinig klanten en als de frietkraam tegen de loods aan staat kunnen mensen vanuit binnen bestellen. Wanneer zullen de heren hun plan bekend maken aan de rest?

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen en groter nieuws zal in nieuwe berichten verschijnen. Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Joey zet een tatoeage

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Diana at 16:58

  Het is heel sneu allemaal voor nicole, gisterenavond/nacht heb ik het gesprek gevolgt van haar en ivan. Hij liet haar weten wat zijn toekomstplannen zijn, het kwam erop neer dat of ze loopt hem achterna in alles of er was geen toekomst samen. (jij doet alles wat ik wil dan komt het wel goed waar ik ook heen gaat al is het irak. Ze was erg van slag daarvan en gaf aan dat het dan geen evenredige relatie zou worden want zij heeft dan niets in te brengen. ze sliep ook meteen in haar eigen bed. Dus de brief die ze nu gehad heeft zal wel de druppel zijn, want dit houd geen stand.

 2. anneke at 14:20

  Martin vond hun nog niet goed genoeg voor tatoos te zetten waarom die ander wel begrijp er niks van kan Diane er bij staan een fout is zo gmaakt en zoals David schrijft 18 maanden en hoelang zijn hun nu bezig 2 a 3 maanden de inspectie moet strenger ik weet dat de tattoo winkels strenger gecontroleerd worden en is er maar een ding niet goed dan moeten ze dat verbeteren maar waarom kijken ze niet op hoe het werk eruit ziet het lijkt me sterk dat ze na die paar maandeno dit mogen doen

 3. Jeannet at 13:19

  Spannend voor Daan, een tatoeage van Joey. Gelukkig is er het toeziend oog van “Diana”.
  (nog steeds is mij onduidelijk waarom die andere hulp, heette die niet Willem? “afgedankt” is en er nu dus een “Diana” is).

  Diana kan “toeziend oog” zijn, maar de stabiliteit van de lijnen zetten dat ligt toch in Joey zijn handen. Ik hoop voor Daan dat het geen teleurstelling wordt.

  Nicole, tja meisje het is even liefdesverdriet, een zure appel. Maar door nu de “relatie” met Ivan te verbreken bespaart je toekomstig leed.

  • David Brigham at 13:40

   Dat is nooit goed uitgelegd, Jeannet, maar wat ik er van mee heb gekregen is dat Joey iets zei als “dit gaat te langzaam allemaal”. Waaruit ik afleidde dat Martin (de tatoo leraar) aan de kant is gezet omdat hij vond dat ze er nog niet klaar voor waren, en nog een paar maandjes (ik geloof 18 maanden voor de opleiding in totaal) moesten oefenen voor ze iemand levenslang gingen verminken (dat laatste is mijn formulering..). Dus volgens mij was het zo dat Martin te veel een vakman was, verantwoordelijk en streng, en dat konden die Utopia-watjes niet aan, die wilden gelijk mensen gaan tatoëren toen ze de GGD vergunning binnen hadden. En de ZK/redactie wou natuurlijk ook snel actie (hoe onverantwoordelijk ook). Ik zou trouwens gekozen hebben voor Laura, die was er veel serieuzer mee bezig (en meer tekentalent). Niet dat ik ooit een tattoo zou willen, laat staan er daar eentje halen. ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *