Bjorn en Gio praten met elkaar

Bjorn en Gio praten met elkaar

Bjorn en Gio kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. Ze hebben al een conflict gehad en gisteren zei Bjorn het gesprek nog met Gio aan te willen gaan. Vandaag is dat moment er, de twee worden aan elkaar vast geketend. Bjorn is eigenlijk het maatje van Joey maar die is druk met het zetten van een tatoeage. Dat maakt een mooie gelegenheid om de twee heren aan elkaar te ketenen en het eens uit te praten.

Gio en Bjorn besluiten op de schommelstoel te gaan zitten. En Gio begint het gesprek, ik heb in principe nooit ruzie tenzij ik me aan iemand irriteer. Bjorn antwoordt ik denk dat we meer op elkaar lijken dan wij denken. En dat botst dan al snel. Ook begint Gio over het popie jopie gedrag waar hij eerder tegenaan liep. Het zat hem dwars dat Bjorn de organisatie van de markt zonder enig overleg naar zich toe heeft getrokken. Bjorn benadrukt dat dat absoluut niet zijn bedoeling geweest is en voegt eraan toe dat hij denkt een top team te kunnen zijn. Samen sta je sterker. De heren lijken alle irritaties weer van zich gepraat te hebben en praten vervolgens over van alles en nog wat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anna at 08:03

    Gio is een naar joch geworden met zijn ”gozer”hij weet niet meer wat zijn plaats is,oh ja in bed bij Naomi die ook nooit iets doet daar!

  2. Linda at 17:35

    bah bah ik vind dat de nieuwe bewoners zich wel veel permitteren.. die denken ff te zeggen hoe en wat.. Gio weet het toch ook wel hij zit er vanaf dag 1 erin.. en wil die Bjorn hem even gaan vertellen hoe en wat… iekss brrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *