Gio geïrriteerd op Bjorn

Gio geïrriteerd op Bjorn

Gio is geïrriteerd op Bjorn, waarom is ons onbekend. Het komt erop neer dat Gio voorlopig even niets meer met de nieuwe bewoner te maken wil hebben. Als Bjorn dit bespreekt met Gio ontstaat er al snel een confrontatie.

Als Bjorn met LauraB in gesprek is wordt duidelijk dat Gio voorlopig niet meer met hem wil praten. Be my guest voegt Bjorn eraan toe, prima. Maar doe zelf niet popie jopie. LauraB antwoordt gewoon voor jezelf opkomen, dat doen zij ook allemaal. Dat doe ik ook gaat Bjorn verder, maar als iemand zich dan laat kennen door te zeggen ik heb effe geen zin in jouw vind ik dat triest. Op dat moment heeft Gio door dat er over hem gesproken wordt. Je moet niet over mij blijven lullen gozer zegt hij kwaad. Wat zit je nou vijandig te doen naar mij vraagt Bjorn zich inmiddels ook geïrriteerd af. Ga niet over mij lullen herhaalt Gio nogmaals. Ik lul niet over jou man gek antwoordt Bjorn.Ik lul toch over de situatie?! Die is er toch of niet? Ga niet over mij lullen blijft Gio herhalen. Is dat het enige wat je kunt zeggen vraagt Bjorn. Het enige wat ik van je vraag is niet over mij te praten antwoordt Gio. Ik hoor het toch? Dan hoor je dat misschien verkeerd aldus Bjorn. Prima jongen kaatst Gio terug. Je hoort wel meer verkeerd de laatste tijd gaat Bjorn verder. Je moet lekker je bek houden zegt geïrriteerde Gio. Kortom de sfeer tijdens het avondeten was weer heel gezellig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 06:48

  Kan iemand mij vertellen wat Bjorn daar doet omdat je hem nooit in beeld ziet maar ja hij heeft ook nog geen hoofdrol zo als de andere komt misschien nog wel

 2. Ronald at 23:12

  Hoe is het toch mogelijk dat iemand zo snel in een maand kan veranderen? Waarschijnlijk doordat er nu niemand is die hem achter zijn broek aan zit, dit figuurlijk gesproken natuurlijk.
  Isabella had overwicht omdat ze wijzer en ouder was, Naomi is nog een kind waar hij zich machtig over voelt en die hem niets leert, jammer maar wel goed om te zien hoe iemand kan veranderen ten goede of ten kwade!.

 3. dorina at 22:04

  Gio heeft het tedruk met naomi. Hij laat de internet site en alle bestellingen links liggen mensen moeten lang wachten erop. En als bjorn het tegen gio over willen hebben kan het kog wel en ligt hij met naomi op bed. Het boeit gio niet meer.

 4. anneke at 21:21

  Ik ken die Bjorn niet omdat ik hem nog niet veel op t.v. heb gezien maar die Giorgio wordt een beetje verveelend met z’n gozer dit en gozer dat en niet over mijn lullen wordt tijdt dat hij er uit gaat die Giorgio hij denkt dat hij heel wat is maar hij begint me te vervelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *