Bjorn over de ruzie met Gio

Bjorn over de ruzie met Gio

Bjorn en Gio hebben tijdens het avondeten een ruzie gehad, Gio was nogal geïrriteerd maar de aanleiding is niet zo bekend. Na de confrontatie besluit Bjorn eens met Colinda te praten en legt het een en het ander uit.

Bjorn legt uit dat het  niet Naomi of Gio zelf zijn die hem dwarszitten, de professionaliteit van Gio is het probleem. Want telkens als Bjorn een zakelijk gesprek aan wil gaan met Gio stelt hij dat uit. Wanneer Bjorn dan wat later kijkt ligt hij met Naomi in bed. Dit is geen mentaliteit aldus Bjorn, op deze manier gaat Utopia BV kapot. Ook laat Gio mensen wachten op spullen die ze besteld hebben in bijvoorbeeld de webshop. Zelf vindt Bjorn dit ook erg vervelend zo vertelt hij. En ook dat Gio het niet interesseert dat er een irritatie is. Ik ben een gevoelsmens die zichzelf dat aantrekt. Voor nu zal hij het ook nog even met rust laten om niet als bedreiging over te komen. Maar wil later wel in gesprek met hem, volgens Bjorn moet de samenwerking wel kunnen lukken. Colinda geeft Bjorn nog maar eens een knuffel om een hart onder de riem te steken… Hoe zal dit af gaan lopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 23:14

    Bjorn speelt het open en eerlijk, tevens heeft hij op financieel vlak wel de nodige ervaring. Gio had dit nooit en Mark voert een boekhoudkundig beleid waar ik nog steeds vraagtekens bij zet. Dus financieel zou Bjorn ook wel een hele nuttige aanvulling kunnen zijn.

    Wat ik denk is dat Gio zich bedreigt voelt. Ooit was hij (dankzij de fans van Isabella) Utopiaan van 2014 een tijdje lang stond hij op de 1e plaats van favoriete inwoner.

    Echter die favoriete plaats is hij duidelijk kwijt en denk ook niet dat hij ooit terug op de 1e plaats zal komen. Heel concreet is Gio bang voor de confrontatie met Bjorn, want Bjorn bezit duidelijk veel nuttige capaciteiten die zéér welkom zijn in Utopia (dan wel niet de Tupperware party….)

    Bjorn even een waarschuwing: je ziet er goed uit, niets voor niets was je model. Pas op voor Colinda. Zoals ik in het bericht hierboven las kreeg je van Colinda een “knuffel” om je een hart onder de riem te steken. Pas op voor Colinda, die wisselt nog wel eens haar Utopia partners. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *