Patrick over de rooie

Patrick over de rooie

Het is enige tijd rustig geweest rondom Patrick, echter was het vannacht weer raak. Patrick raakt over de rooie bij het idee dat hij Colinda kwijt zal raken…

Patrick ligt op bed, op een gegeven moment zegt hij godver, ik word er doodziek van! Staat op en zegt tegen Laura zal ik eens wat zeggen? Het is een vies spel! Het is een spel wat ze speelt, dat is wat ze aan het doen is. Ze heeft me gewoon misbruikt en zoveel andere dingen tegen me gezegd dan dat jij weet. Het is gewoon een vuile… nee ik zeg het niet. Ik kick haar eruit! Dit hoort niet in een Utopia. Wat zij in het spel gooit is niet fair. Je gaat niet met mij op Google earth zitten kijken wat voor huis je hebt. Dat mijn kinderen welkom zijn, waar ze woont, terwijl ik iemand ben die geen huis heeft. Je gaat ook niet tegen mij zeggen dat we samen een droom gaan bouwen, je gaat niet in mijn armen liggen huilen met zullen we Utopia uitlopen je hoort bij mij thuis. Volgens Laura zijn dat moment opnames maar Patrick ontkent dat. Ik voel dat en ik sla dat op. En op het moment dat haar huisje rond is kickt ze me eruit. Het is een vuil spel en ik doe er niet meer aan mee. Laura antwoord dat dat ook helemaal niet hoeft, probeer je er niets van aan te trekken. Je kunt er nou toch niks meer aan doen. Maar Patrick zou niet Patrick zijn als hij  er toch nog wel even over doorgaat. Hij vraagt zich dan ook af wat zo iemand hier precies doet. Is dit de manier waarop het gespeeld wordt? Laura antwoordt dat het sowieso geen spel is, sta er boven! Ze zit raar te schreeuwen dat ik haar op een bepaalde manier neer zet. Terwijl zij diegene is die 6 van de 7 dagen alcohol in haar handen heeft. En die na 2 weken met een andere het bed in duikt, is het dan zo eenvoudig? Ik ben gewoon f*cking genaaid! Probeer te gaan slapen adviseert Laura. Patrick antwoordt zo niet te kunnen slapen. Doe dan oordopjes in en ga lekker muziek luisteren oppert Laura, of rook effe een peukie. En dan net doen alsof ik er niet ben antwoordt Patrick. Je kunt er nu toch niks meer tegen doen is het antwoord van Laura. Ik zal haar eens de wind van voren geven zegt Patrick kwaad. Ze zet zich zelf zo neer en Laura vraagt zich af waarom hij zich zo druk maakt. We zijn bevriend gaat Patrick verder en Laura benadrukt dat het het probleem van Colinda is en niet dat van Patrick. Ze wil vrienden blijven zegt Patrick, en ik als vriend probeer te voorkomen dat ze in de volgende valkuil valt, dit gaat fout! Volgens Laura is het de keuze van Colinda, het is haar goed recht. Wat zij wil zegt Patrick maar het is no way back! Het is haar leven en zij mag bepalen wat ze wil gaat Laura verder. Natuurlijk antwoordt Patrick maar niet mij naaien en loopt kwaad weg uit de slaapkamer. Vervolgens gaat hij buiten een sigaretje roken en als Laura Colinda op de hoogte gebracht heeft, gaat Laura buiten het gesprek nog eens aan. Patrick wordt wat rustiger maar of het veel helpt is een tweede. Laura vindt het klote voor hem maar hij moet ook van de mooie momenten genieten. Hieronder kun je het lange gesprek nog eens terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. irene at 13:08

  in wat voor een relatie ook,niemand is iemands eigendom!!!!!En in deze situatie a zeker niet, Dat weet je van te voren,anders had hij niet moeten meedoen aan dit spel.En om eerlijk mijn mening te geven ,Colinda heeft net veel respect en veel pos energie erin gestoken om hem een spiegel voor te houden maar daar is alleen professionele hulp voor nodig. Nu is patrik een grote stoorzender!!! Stolkingsgedrag met dreigingen zouden dito voor het dribunal besproken dienen te worden..Maar ja dan krijg je weer een ander groot probleem. Gio staathierin niet neutraal!!!!!! Is matennaaier zoals hij het zelf noemt met patrik!!!!

 2. Ella at 19:50

  Ze moeten die man tegen zichzelf beschermen. Die man hoort daar niet. Heeft psychische hulp nodig. Heel nl kan nu zien hoe gek die man is. Kan nooit meer een normale baan krijgen of voor vol aangezien worden

 3. yvon Janssen at 15:10

  Die man moet zich toch schamen om zo kinderachtig te doen een “relatie” van 3 maanden waar ze alleen maar ruzie hadden,heeft hij nog nooit mee gemaakt,dit vindt hij nog erger als zijn kinderen missen,dan heb je toch echt een schotje los!!
  Die kinderen die er in zitten hebben meer verstand en wijsheid als die vent.
  Hij stookt de boel op!!!! Kwal

 4. yvon Janssen at 00:31

  Die man is een grote aandachttrekker,ik keur het niet goed wat Colinda doet,maar hij is zo’n egoïst bah bah,alleen met zich zelf bezig.
  Wat dat borderline betreft,die doen echt niet zo geloof mij maar helaas ik ben er zelf een!!
  Misschien kan ik daarom ook wel op die Patrick kotsen!!!

 5. nicolette at 00:05

  Wat een zielig persoon is patrick toch hij zwelgt in zelf medelijden …..ze hebben zulke mooie dingen meegemaakt jeetje hou op man ze waren nog geen 3 maanden samen ….bah bah dat ze trouwens ook op de huilebalk is gevallen snap ik sowieso niet

 6. rina at 23:10

  Waarom neemt iedereen het Collinda zo kwalijk Gio heeft ook niet zo lang gewacht met een ander liefje.
  En wat Iwan ooit zei Patrick behandelt vrouwen niet met respect en dan gaan ze weg. Gek he.
  Hij spoort gewoon niet weer aandacht vragen.

 7. Ladybug at 19:58

  Hij heeft psychiatrische hulp van buiten. Maar dat is een héle lange weg. Die waanbeelden van hem en dat gedrag lijkt veel op borderline.Ik zeg dat omdat ik een paar mensen ken die dat hebben en Patrick zijn gedrag lijkt daar heel veel op.Hij kan er niets aan doen.Maar dat het een grote stempel op de groep drukt is wel duidelijk.

 8. Iena at 14:54

  Dat die man niet helemaal normaal is kan kloppen. Maar dat zoiets hem dwars zit. Vind ik heel normaal. Iedereen zou flippen als dit je zou overkomen. Dan gedraagt hij zich nog netjes. Het is respectloos wat ze doet. Is net zoiets als laura nu met ivan het bed zou delen. Maar goed sommige mensen hebben geen normen en waarden.

 9. Martin Letwory at 13:33

  hallo allemaal deze man is erg in de war het nijgt een beetje naar stalken maar wei ben ik hij moet haar niet meer zien als zijn eigendom maar verder gaan met waar hij mee bezig is ik heb liever dat hij er uit word gestemd maar goed dat kan ik niet helaas maar goed tijd zal het leren denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *