Utopia fan mening van: Francien

Utopia fan mening van: Francien

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Francien

ik vind het een waardeloos programma helemaal nu met die nieuwe. De een is nog luier dan de ander, vreten de hele dag niks uit. Ik heb herhaling bekeken en gevolgd tot Isa er uit werd gepest . Dat een regie dit allemaal toelaat, was echt geen fan van haar had alleen maar medelijden. Dan het geroddel er word met 2 maten gemeten Lot kreeg alles voor elkaar alleen omdat ze bevriend zijn met die ballentent uit Oldenzaal. Er is dus echt helemaal niks meer aan er word gehoerd en gesnoerd ze wisselen van partner of het niks is. Het enige wat de meeste nog doen is de hele dag op bed liggen en zeuren dat ze zo moe zijn. Het is er een smeerboel vind het niet tv waardig kan nog wel een uur door gaan. Alles voor de kijkcijfers het begint steeds meer op te vallen wat ze moeten doen van de regie. Niets is wat het lijkt, het is in een woord een grote rotzooi niet het aankijken waar.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:34

  Monique.Waarom ga jij er niet in.Wie weet is er dan wat te lachen.Ik maak zelf wel uit waar ik op reageer en waar ik naar kijk.

 2. monique at 12:54

  Ben er niet helemaal mee eens. Zijn niet de nieuwe van dit jaar hoor die raar doen..maar hoor al half jaar kijk niet meer..iemand die niet meer kijkt hoeft ook niet te reageren..

 3. Toet at 10:58

  Gerda.M .Ik kijk ook niet meer naar Utopia maar zie ze op mijn computer die worden elke dag op mijn post gestuurd.Wij kijken naar een progamma wat ontspant en leuk is .Dat is dit niet meer.Dus ik blijf er niet voor thuis en daar een half uur naar te zitten kijken doen we ook niet meer.Jammer het was zo leuk.

 4. mikey****** at 10:56

  Francien, wat heb je het allemaal mooi verwoord…ik ben het 1000% met je eens. Het is zo langzamerhand een walgelijke vertoning geworden.
  En maar kopen en maar kopen…
  En maar roddelen en elkaar de grond in trappen. En wat ze allemaal niet voor elkaar krijgen…dat zwembad….is dat eigenlijk betaald? zo ja…door wie?
  Ik zie Hornbach niet meer….Willem en Drees…Margreet…en zo kan ik nog wel even door gaan.
  John de Mol mag “trots” zijn op zijn geesteskindje…BAH
  Francien, ik kan geen uur doorgaan…dat is het programma absoluut niet waard…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *