Utopia markt van deze zondag

Utopia markt van deze zondag

Vandaag vindt de Utopia markt weer plaats, vanmorgen waren de bewoners voor hun doen dan ook op tijd uit de veren. Vanmorgen is de taakverdeling ook besproken en de standhouders druppelden op tijd weer binnen om alles op te bouwen. Bjorn doet ook deze keer mee met de organisatie en maakt met iedereen een praatje. Ook belt er nog een standhouder op, deze deelt aan Gio mee dat hij niet komt. De communicatie zou niet goed zijn. Gio vindt het jammer om te horen en benoemd dat hij de volgende Utopia markt weer organiseert… Ook Boer John en Anita komen langs en vullen hun kraam. De Utopia stand loopt ook redelijk, er zijn al 2 houtskool tekeningen verkocht voor een prijsje van 200 euro. Ook de kalenders en mutsen verkopen goed. Uiteraard is friettent Le luifel ook van de partij om het feestje compleet te maken. Chris geeft de gasten een rondleiding door Utopia waar zichtbaar animo voor is. Maar zullen de bewoners ook voldoende geld binnen halen om het negatieve saldo van 3500 euro omhoog te krikken?

We zullen zodra er filmpjes beschikbaar zijn ze in dit berichtje plaatsen. Kom je later even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 16:48

    Het lijkt mij wel eens leuk Utopia te bezoeken tijdens zo’n markt. Het is dat ik vrij ver van Laren af woon, dus dat is een drempel (benzinekosten). Maar de prijzen die betaald en gevraagd worden. Pff: houtskooltekening(en) 200 Euro. Een behoorlijke pittige prijs. De Utopianen zijn (te) duur met hun prijzen, dat zie ik ook regelmatig in de Webshop. Zelf hadden de Utopianen toen ook al opgemerkt dat ze te duren waren (Chably shirts). Echter de prijzen zijn extreem hoog gebleven, zo prijzen ze zich ook weer uit de markt. Jammer dat ze dat niet door hebben en zo met een enorme stock-voorraad zitten. Ik gun ze best wat inkomsten, maar ik geef mijn geld “budgetterings” bewust uit.

    Mogelijk voeren de standhouders op de markt een normaal prijsbeleid en zal ik toch eens (in de zomer, als het mooi weer is) Utopia bezoeken.

    Trouwens misschien is het een idee Thom als je hier op de site een bericht maakt, van meerijdoptie’s naar een Utopia markt, zo kunnen de mensen de benzinekosten delen door gezamenlijk naar Laren te reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *