Boer John spreekt Gio aan over de koeien

Boer John spreekt Gio aan over de koeien

Boer John wil Gio even spreken over de koeien, hij wil weten of Gio het allemaal nog wel trekt om de koeien te verzorgen.

Boer John zegt tegen Gio dat hij net op een idee kwam, het is even over de koeien. Ik denk hoe zou het nou wezen als Chris mee helpt? Want er moet ook wat grond in de stallen komen. Gio antwoordt ja maar ik ga morgen aan de gang. Ik denk jij hebt het al zo druk gaat John verder. Ik ben ook druk geweest met mijn studie antwoordt Gio, daarom was het een puin bende bij de stal. Je weet toch dat ik er normaal gesproken geen pleuris zooi van maak? Nee zegt John met een lach, maar ik dacht je hebt het hartstikke druk met je studie en dingetjes. Nee joh zegt Gio, ik ben nu klaar. Vanmorgen stond ik al om 05:15 bij de koeien. Het gaat dus goed komen vraagt boer John. Ja natuurlijk zegt Gio, we kunnen wel even kijken. Je hoeft je er helemaal geen zorgen over te maken joh! Die stal moet echt opgehoogd worden herhaald John weer, maar je hebt het al zo druk. Het komt goed zegt Gio en zegt dat hij weer verder moet op de Utopia markt. John kijkt ondertussen nog even in de stal voordat hij zich weer op zijn kraam gaat richten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. jeannet at 16:32

  Ik sta achter boer John, terecht maakt hij zich zorgen over de koeien. Gio doet veel (soms teveel) en springt van “her naar der”, dus wat rust en stabiliteit zou ook goed zijn.

  Een goed idee om Chris daar als hulp van Gio in te zetten. Dan kan Gio toch gevoelsmatig de regie houden, maar blijft de stal verzorgd. Belangrijk dat ophogen! anders is er veel kans dat ze Mastitis of “rot” in de poten krijgen.

  Dus Gio, je leeft in een samenleving, het woord zegt voldoende!, dus deel de taken. Nu even gaat de gezondheid van de dieren boven het gevoel dat je de regie in eigen hand wil houden, dat gevoel strookt niet in een samenleving.

  • David Brigham at 14:28

   Tuurlijk. Maar Gio doet nu net of er zonder hem niks van de koeien en de markt (zie vorige item) terechtkomt. Vind ik minnetjes, want het ligt echt niet aan z’n studie dat hij de afgelopen weken zo weinig aan beide zaken heeft gedaan (eerder aan wat John “dingetjes”noemt, dwz gevoos met Naomi). Ik vind dat Patrick (koeien) en Bjorn (markt) beide zaken netjes (trouw en enthousiast) hebben aangevuld en opgevangen, al missen ze wat ervaring (dat van dat stal-ophogen bijv, kan een leek niet raden).

  • Tinie at 18:35

   lieve anneke dat is juist het probleem, je weet dat je als je de streams kijkt heel vaak de koeien ziet, ik heb steeds goed op die beelden gelet, vorige keer kreeg gio al commentaar van boer john dat de koeien te weinig eten hadden die dag heeft patrick ze verzorgt en de laatste keer is het elke keer weer wat met de koeien, gio heeft die taak op zich genomen en ik vind als een ander het een keer moet doen moeten ze wel ingewerkt zijn een paar dagen, anders gaat dat niet goed het is niet ff snel de koeien doen lijkt wel zo maar dat is het niet ondanks staan de koeien er goed bij ze glimmen mooi dat kan ik niet ontkennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *