Het centraal van 1 februari

Het centraal van 1 februari

Het is na de Utopia markt weer tijd om alles eens te bespreken, dat kan dus maar één ding betekenen: centraal! Hier lees je alle besproken punten van 1 februari op een rijtje. Uiteraard kun je het centraal terug kijken per video.

Cijfers
Mark opent Het Centraal met de cijfer. Le Luifel heeft € 620,- euro opgehaald. De readings van Colinda € 230,- euro. De pannenkoeken € 411,- euro, Joey heeft hard zijn best gedaan. Merchandise € 920,- euro. Pittenspel € 270,- euro. Horeca €460,-euro. Foto’s € 324,- euro. LaFly € 2790,- euro. Dat maakt het totaal € 6025,- euro. De entree kaartjes zitten hier nog niet bij net zoals het geld van de marktkraampjes. De BV staat weer in de plus, € 1937,- euro in totaal. Iedereen is uitermate blij met dit totaal.

Rondleidingen
Ivan is het niet helemaal eens met de rondleidingen. Het zorgt ervoor dat de kraamhouders minder omzet draaien, daarom voortaan geen rondleidingen binnen meer. Er moet in het vervolg eer toezicht op de rondleidingen komen. Joey geeft aan dat er beter gekeken moet worden naar de indeling van kraampjes en complimenteert Bjorn met zijn werk.

Eerste keer
Gaby vond haar eerste markt heel leuk om mee te maken. Een hele belevenis waar zij zich geen enkel moment verveelde.

Geen zin
Patrick heeft er geen zin meer in. Hij heeft lijm liggen drogen en dit gaat nergens over.

Aftermovie
Bjorn wil aftermovies gaan maken na elk evenement.

Na borrellen
Omdat alles zo lekker is verlopen is er nu een borrel in de bijkeuken. Klein drankje met een beetje muziek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. jeannet at 23:31

  Goed bericht, wat een enorme inkomsten! Ik zou willen dat ik dat ’s Zondags zo zou kunnen verdienen. Perfect!

  Dat van Patrick begrijp ik niet:
  “Patrick heeft er geen zin meer in. Hij heeft lijm liggen drogen en dit gaat nergens over”.
  ???

  De Utopianen hebben in ieder geval met deze geweldige omzet en nu uit de negatieve cijfers de omschreven borrel “een klein drankje met een muziekje” zeker verdiend!

  (wij een “klein” drankje, hopelijk hebben ze het zelf in de gaten dat dat overmatige alcoholgebruik enkel schade toebrengt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *