Chris houdt de koeien voortaan in de gaten

Chris houdt de koeien voortaan in de gaten

Boer John heeft eerder al met Gio gesproken over de koeien. Hij heeft toen zijn zorgen geuit over de verzorging van de beesten. Gio zei dat het allemaal goed kwam maar John wil toch nog even een back-up plan regelen.

Boer John besluit Chris in te schakelen en gaat nadat hij klaar is met de Utopia markt het gesprek met hem aan. Hij geeft bij de tuinman aan af en toe te  twijfelen aan Gio, Patrick en Naomi. De koeien moeten elke dagen vers en schoon voer krijgen. Maar Gio had het erg druk met zijn studie. Ook geeft hij aan dat Chris wel een goed persoon zou zijn om de koeien in de gaten te houden. En voegt daar eerlijk aan toe dat hij twijfelt of deze taak voor Patrick wel weg gelegd is. Chris luistert aandachtig en geeft aan wel erg druk te zijn met zijn werkzaamheden op het Utopia terrein. Maar hij beloofd de koeien voortaan in de gaten zal houden. Zal de verzorging van de koeien na de seintjes van boer John verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. rina at 23:24

  Ik denk , als Chris en Nicole de koeien zouden gaan doen komt het goed.
  Dat zijn 2 mensen met een sterk karakter die wat ze doen , doen ze goed.
  Ook Iwan is een sterk persoon maar die heeft niks met koeien denk ik.

  • Jeannet at 23:47

   Precies Rina dat heb je goed bekeken.

   Nu is het beetje een rommeltje, Chris die dan “toezicht” zal houden. Gio die dan de scepter daarin wil zwaaien. Patrick en Naomi die dan naar willekeur af en toe helpen. Véél teveel kapiteins op 1 schip.

   Rina jij noemt inderdaad de juiste personen met verantwoordelijkheidsgevoel en ruggengraat: Chris, Nicole en Ivan. Ik hoop niet dat de koeien onder de situatie moeten lijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *