Utopia nieuwtjes 31 januari

Utopia nieuwtjes 31 januari

De Utopia nieuwtjes van 31 januari vindt je hier terug, alle kleine gebeurtenissen hebben we weer op een rijtje gezet. Zo mis je helemaal niets meer!

 • Gio heeft gisteren avond nog sneeuw geruimd, morgen vindt immers de Utopia markt plaats. Hij maakte gelijk even van deze gelegenheid gebruik en maakte een sneeuwpop. (zie afbeelding)
 • Vanmorgen werd er al vroeg gebouwd, zo zagen we Patrick, Bjorn, Ivan en Wilco druk in de weer met verschillende apparaten.
 • Oeps! Vergeten! Er zal vandaag namelijk een kinderfeestje plaats vinden. Echter was Naomi dat dus even vergeten. In het mini centraal vroeg ze daarom hulp zodat het feestje niet in de soep zou kunnen lopen. Gelukkig was alles net op tijd klaar. (zie afbeelding)
 • De kramen voor de Utopia markt van morgen staan er grotendeels al helemaal klaar voor.
 • Ivan verhuist sport spullen naar de nieuwe gym.
 • Er worden weer verschillende pakketjes geleverd. Toch maar niet bezuinigen?
 • Patrick, Gabriëlle, Gaby, Nicole klagen over de troep in Utopia. Mensen nemen hun verantwoordelijkheid om niet op te ruimen. Nicole oppert om maar 2 schoonmaaksters in dienst te nemen zodra de bv weer in de plus staat.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je regelmatig terug? Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

De sneeuwpop gemaakt door Gio

Gio de sneeuwruimer heeft een sneeuwpop gemaakt

Kinderfeestje in Utopia

De kinderen van het vergeten kinderfeestje arriveren

Pakketjes arriveren

Er arriveren weer een hoop pakketjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 06:39

  2 werksters nog wel ze doet zelf niks ga zelf aan het werk ,kan je wel een ziekte hebben maar dan je nog wel wat doen dan kan je na gedane arbeid rusten (ik zal wel weer commentaar krijgen) Ben zelf ook ziek en ga ook rusten na wat gedaan te hebben in huis ik heb geen geld voor een werkster

  • jeannet at 12:34

   Anneke je krijgt commentaar zei je…..

   Nee hoor geen commentaar, een reactie op jouw reactie. Je hebt volledig gelijk! Het is belachelijk dat ze oppert 2 werksters te nemen. Inderdaad zelfs als je ziek bent kun je ook nog wat taken verrichten en nadien inderdaad rusten. Of tussendoor regelmatig een rustpauze nemen. Zeker nu mensen met de bezuinigingen ook geen thuishulp meer krijgen en zelfredzaam moeten zijn. In deze tijd durft Colinda met dit idiote voorstel te komen! Ze hebben daar geen gezondheidsproblemen, het is enkel luiheid. Geen pardon voor de inwoners: laat zelf de handjes wapperen.

 2. Jeannet at 22:25

  “twee schoonmaaksters in dienst nemen….. zelfs twee !” Ik denk niet dat dat goedgekeurd wordt. Zelfs de postbode die het Utopia terrein betreedt wordt gescreend. Ik zou zeggen: “laat je eigen handen wapperen”, overdreven om schoonmaaksters in dienst te nemen. Gewoon ieder ruimt zijn eigen rommel op. Dit was al eens ter sprake in de tijd dat Vanessa er nog was. Toen werd het ook besproken en zouden deze schoonmaakdiensten gedaan worden voor een beloning. Uiteindelijk werd het een fiasco en heeft Vanessa die taken op zich genomen.

  Maar Utopianen, een ideale samenleving is toch ook echt wel een schone samenleving. Hoe meer zielen, des te meer vreugde, maar zoveel zieltjes als destijds met de Kakkerlakken, tja dat willen jullie toch ook niet? Dus verdeel de huishoudelijke taken, wie zich niet aan de taaklijst houdt, die kun je dan een sanctie opleggen, of geen rookwaar, lijfstraffen (lol) 😉

 3. lena at 21:00

  Te triest voor woorden als ze niet eens zelf kunnen poetsen. Wat een luie varkens. Heb vanessa nooit gemogen . Vond haar maar ordinair. Maar begrijp nu wel beter wat ze bedoelde.

 4. Ladybug at 20:30

  Wanneer halen de ouders van Naomi haar daar weg? Maar aan de andere kant zijn ze misschien blij om even van hun giegel pubertje verlost te zijn? Fotograferen kan ze niet, het door haar georganiseerde kinderfeest kan ze niet onthouden. Maar ze vergeet niet haar hormoontjes achterna te lopen.
  Ze realiseert zich niet dat ze, als ze uit Utopia weg gaat bekend staat als………bah

 5. den steuker at 20:06

  Wat een verbeelding om nu schoonmaaksters in te huren Zijn ze hier zelf te goed voor deze omhoog gevallen snobs.Bang vieze handen te krijgen.Stelletje luieriken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *