Bjorn en Joey over de situatie met Gio

Bjorn en Joey over de situatie met Gio

Gio en Bjorn hebben wat onenigheden, dit werd al snel duidelijk na een eerder conflict. Daarom besluit Joey eens het gesprek met de nieuwe bewoner aan te gaan. Hoe zit de situatie precies in elkaar?

Bjorn en Joey zitten aan elkaar vast geketend als duo om nieuwe producten te verzinnen. Dit naar aanleiding van het idee van Ivan. Echter hebben de heren iets anders te bespreken. Joey begint over de aankomende markt, hoe wil hij dat gaan doen? Deze keer had Gi een hele hoop te doen natuurlijk en ik denk dat hij de volgende Utopia markt weer wat wil doen. Jullie boteren niet zo lekker sinds de markt. Bjorn antwoordt nee dat is sinds eergisteren dat het gebeurd is. Ik voel nu enige afstand. Neem van mij aan dat als je met iets zit met die persoon moet gaan praten adviseert Joey. Dat is makkelijker dan dat hij zegt van joh lul niet over mij. Het gaat erom dat je ergens mee zit en dat kun je het beste met hem bespreken. Dan is de lucht geklaard zeg maar. Dat klopt zegt Bjorn dat moet ook. Ik wilde dat gisteren niet doen vanwege de markt, dat leek me niet handig. Ik wilde het vandaag even doen maar is er niet van gekomen. Ik hou er ook helemaal niet van. Dat moet je ook niet willen antwoordt Joey. Gio is geen kwaaie jongen absoluut niet. Bjorn antwoordt geen kwaad woord te hebben over niemand. Het is een aparte en dat is iedereen anders zaten we hier niet. We lijken denk ik op elkaar en weet uit ervaring dat op moment dat je iemand lijkt zonder elkaar te kennen, elkaar niet aardig te vinden. Wij delen dezelfde passies wat het ook lastig maakt. Ik ben misschien iets ouder en kan het loskoppelen van elkaar. Joey zegt dat er een aantal mensen zitten en wilt niet ruzie met de normaalste mensen zeg maar. Bjorn zegt in zijn ogen geen ruzie te hebben, maar hij vond dat ik popie jopie aan het doen was. Ieder zijn mening maar vind dat het nergens op gebaseerd is. Ik weet waar het vandaan komt, we hebben dezelfde passies en ik zie dat niet als een  bedreiging. Joey denkt dat er weinig mee te maken heeft meer dat hij de markt overgenomen heeft en alles wilde weten. Maar dat zat er nu niet in, Gio was bezig met andere dingen. Het zou fijn zijn als jullie samen de lucht klaren. Zeker zegt Bjorn ik wil het samen doen en volgens Joey zeggen ze dat allemaal. Bjorn antwoordt dat zeg ik omdat het zo is. Als ik de markt over zou willen nemen had ik het gezegd. Maar dat is dus niet zo, je zit hier met 15 man en kunt alles samen doen. Daarna besluiten de heren weer de loods in te gaan. Wellicht kunnen we vandaag het gesprek tussen Gio en Bjorn verwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willy at 16:18

    Idd gio is verandert sinds hij rommelt met de puber, hij zou de grond van de koeien op hogen ,ik zie niks, hij had het de boet beloofd gisteren, nee hij is weer klef met naomi. Dit is niks voor gio,wat hij beloofde deed hij, maar nu???????

  2. anneke at 15:43

    Ik kan Bjorn niet omdat je hem niet veel zie maar ik vind dat Giorgio erg veranderd en alleen aan de gang is met Naomi geen wonder dat hij niet meer op 1 staat als hij weer gaat veranderen komt hij weer in de top 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *