Evaluatie centraal van de projecten

Evaluatie centraal van de projecten

Tijd voor een klein centraal, Ivan is erg benieuwd hoe zijn plan uitgevoerd wordt en hoe het met de duo’s gaat. Hoe staat het met hun projecten?

Ivan begint dan ook het centraal en zegt top jongens, de 4e dag zit er weer op! Aanstaande vrijdag 6 februari is de presentatie dag om 14:00. We hebben vrijdag nog even 2 uurtjes zodat je er nog even aan kunt werken. Ik zie dat Gio allemaal lekker eten op tafel heeft gezet, wil je er iets over vertellen.

Gio wil dat natuurlijk wel en zegt dat hij met Laura bezig is met een concept. Het is een bepaald product wat we willen exporteren. Voorheen hadden we een boer die hier kwam met verse producten. Lau en ik hadden het idee om producten vanuit hier zoals bijvoorbeeld een prei aan te bieden in de vorm van pakketten. Het gaat veel verder dan alleen maar voedsel, maar gehele maaltijden. Het gaat via mensen waar we al contact mee hebben dus dat is helemaal top. Het heeft sterke punten, we hebben een groot platform en een nadeel is dat we het niet thuis kunnen bezorgen. We hebben vandaag het touw ook niet om ons heen gedaan. We voelde ons er niet lekker bij, het gaf striemen en doen het vanavond helemaal over. Chris ziet een mogelijkheid voor een uitbreiding van zijn vers markt. En vraagt of hij mee wil doen. Laura antwoordt dat niet te willen, en wil het op eigen manier naar buiten brengen. Vervolgens mogen de bewoners wat proeven. Gio gaat het uitwerken tot een goed concept, het slaagt gegarandeerd. Chris wil wel hun producten via het kanaal van Gio en Laura verspreiden. Als het goed geregeld is kan er wel een overeenkomst komen aldus Gio.

Joey en Bjorn waren ook al netjes bezig om elkaar te leren kennen merkt Ivan op. En Joey vertelt dat ze snel van start waren gegaan om alles neer te zetten. De twee hebben elkaar goed leren kennen.

Gaby vertelt dat ze bezig is met sleutelhangers, we willen ook een combi maken en het multifunctioneel maken voegt Colinda eraan toe. Het is al een merk, alleen kan ik niet noemen.

Gabriëlle was bezig met een interview voor het magazine zegt Ivan, ze heeft mij geïnterviewd en Thomas berge komt er ook aan vult Gabriëlle eraan toe. Ook heeft ze wat fans geïnterviewd, het komt er aan en hopen het vrijdag af te hebben!

Nicole vertelt dat ze met Chris bezig is geweest met blanke vla en karamel vla. Dit is van eigen koeienmelk en eitjes gemaakt. Ook wordt er rietsuiker gebruikt het gaat helemaal top. Tarwe sap is ook goed voor de darmen heeft Nicole ondervonden.

LauraB en Naomi hebben elkaar ook leren kennen, maar ze doen praten en produceren te gelijk. We weten wat onze toekomstplannen zijn, en hebben onze families besproken. We weten van alles voegt Naomi eraan toe.

Wilco en Mark zijn ook druk bezig geweest. Ze moesten eigenlijk iemand bellen maar de telefoon was zoek. Het product is verder nog geheim. Morgen gaan we weer een poging doen aldus Wilco.

Ivan zegt het leuk te vinden dat er zoveel diversiteit is, en vindt het top hoe de mensen zich ervoor inzetten. En is bezig voor een groepsactiviteit. Het gaat semi intensief worden voor de vrouwen met wat ontspanning. En de mannen moeten vooral heel hard gaan trekken. Wat het precies wordt is nog een verrassing, het is echt leuk!

Gio haakt erop in en zou ook graag een groepsactiviteit willen doen. Daar is eigenlijk iedereen zijn zakgeld voor nodig en is benieuwd of iedereen ervoor open staat. Het gaat om een cocktail cursus, een bartender cursus. Er zijn 13 scholen over de hele wereld verdeeld en heb de school in Amsterdam benaderd. En heb een offerte aangevraagd of ze naar Utopia wilden komen. Ik hoopte dat ik Topi van de week genomen dus heb er geen budget voor. Er komen een aantal personen om ons te leren “bartenderen”. In mijn ogen is het een top investering. Als we merendeels voor stemmen is iedereen zijn geld kwijt. Het is eenmalig en diegene die mee wil doen moet zijn 20 euro dan geven. Het kost ongeveer 300 euro en dacht dat het wel leuk was om samen te doen.

LauraB benadrukt dat morgenavond de tweede editie van de spelletjes avond plaats gaat vinden. We doen wie ben ik met 2 quizmasters dat zullen Gio en Bjorn zijn. Diegene die mee willen doen moeten dat even laten weten. Het zal om 20:30 beginnen. Patrick geeft Ivan nog een compliment dat iedereen nu meer naar elkaar toe groeit en daarmee sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:07

    Giorgio wil een bartender laten komen en iedereen moet 20 euro geven hij heeft toch geld genoeg om iemand te laten komen
    Ik lees ook dat ze een spelletjes avond weer gaan doen heb het idee dat ze deze site lezen heb het een tijd geleden al gezegt ga lekker spelletjes doen en ja hoor lees er nu over nu nog een avond gezellig met elkaar praten wat iedereen dwars zit
    Ze moeten ook weer in de kas voedsel kweken dat ding staat er niet voor niks
    Ik hoop echt dat wat Ivan gedaan heeft geholpen heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *