Ivan ontvangt crossfit instructeur

Ivan ontvangt crossfit instructeur

Ivan heeft zijn eerdere sportieve plannen al uitgesproken. Hij wil namelijk crossfit trainingen gaan geven in Utopia. Daarom heeft hij Ferry een crossfit instructeur uitgenodigd om eens te babbelen.

Ivan ontvangt Ferry heel vriendelijk en is blij dat hij gekomen is. Ook benoemd hij dat Mark erbij zal komen zitten. Uiteraard biedt Ivan Ferry een drankje aan en daarna gaan de twee op de bank zitten. Ferry vindt het leuk dat Ivan crossfit gaat promoten. En Ivan vertelt dat hij vaak crossfit oefeningen in zijn training voegt, hij heeft pas 1 keer een echte crossfit training gevolgd. De rest heeft hij via internet. Het leek hem leuk om alles op te pakken en wil graag trainingen geven, het is dan wel belangrijk dat je mensen op een juiste manier les en uitleg krijgen. Dat is inderdaad belangrijk aldus Ferry, anders treden er snel blessures op. Ivan is benieuwd of hij crossfit instructeur kan worden. Ferry zegt dat er een opleiding is, deze wordt enkele keren per jaar gegeven. Als je een level 1 coach bent dan mag je trainingen geven. Ga je het aan publiek aanbieden heb je echt een licentie nodig. Mark is er inmiddels bij komen zitten en Ivan gaat verder met zijn gesprek. Hij is benieuwd wat er nodig is en waar de materie vandaan gehaald kunnen worden. Het idee is om samen met Mark lessen te gaan geven, maar dan moet je zelf ook zeker weten dat je de oefeningen goed uitoefent. En Ferry benadrukt nogmaals dat als ze het echt crossfit trainingen gaat noemen er wel kanttekeningen aan zitten. Het is een beschermde naam of je zou het kunnen koppelen aan ons bedrijf bijvoorbeeld dat zou wel kunnen. Had je zelf al ideeën? Ivan antwoordt ook nog iets anders naast crossfit te willen doen, obstakels. Militaire obstakels neerzetten op het terrein en laat vervolgens zijn plannen op tekening zien. Ferry vindt het leuke dingen en vraagt of hij mensen wil uitnodigen en er iets aan wil verdienen. Ja antwoordt Ivan, dat is wel de bedoeling ermee. En ben zelf ook bezig hoe crossfit in elkaar zit. En Mark begrijpt dat je dus niet zomaar crossfit kan geven. Dat klopt zegt Ferry je moet een level 1 cursus gedaan hebben. En als je publiek wil uitnodigen moet je een licentie hebben. Er zitten wel dingen aan vast 3000 dollar aan licentie kosten. De level 1 kosten kun je niet zomaar hier doen, dat gaat via Amerika. Wel is er wat mogelijk door een samenwerking. Dan noem je het strength en conditioning. Ook zal je hier wedstrijden kunnen doen, dat werkt ook wel. Ivan is wel benieuwd na het verhaal van Ferry zelf. Ferry vertelt vervolgens zijn verhaal en hoe hij werkt in het bedrijf waar hij werkzaam is. Er gaat wel wat arbeid in zitten. Het loopt echt hard en verwacht niet dat het een hype is. Dit gaat nog wel even door. Ivan vindt het fijn om te weten dat hij het niet zomaar kan gaan doen. Ivan vraagt of Ferry wel mogelijkheden ziet om het binnen Utopia te gaan doen. Eerst voor ons zelf en daarna voor een publiek in een samenwerking. Ja antwoordt Ferry, dan kan dat . Een van onze trainers kan er dan bij zijn. Er is vraag en er zijn veel dingen die je ermee kan doen. We kunnen het altijd bespreken. Ivan vindt het hartstikke leuk en gaan buiten vervolgens even kijken. Ook wordt er nog een rondleiding aan toegevoegd. We zijn benieuwd hoe de plannen verder zullen ontwikkelen. We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 13:30

  Binnen Utopia zal Ivan daar geen profijt meer mee kunnen behalen voor de kas van Utopia B.V. een opleiding van 1 jaar, tja dan zitten wij al in 2016. Natuurlijk is hij geïnteresseerd (denk terecht), want als men zo “gek” is deze opleiding voor Ivan te bekostigen kan hij mooi buiten de poorten daar verder mee gaan (werken bij een sportschool etc.) en de kosten, die 3000 Euro zijn dan mooi betaald door Utopia B.V.

  Dan spreek Ivan nog over “Militaire obstakels neerzetten op het terrein” (Ivan heeft dit zelfs al uitgewerkt op een tekening). Voor dit idee zeg ik keihard: Nee!

  Stel bezoekers zouden ondanks dat ze geen licentie hebben, toch aan trainingen meedoen en iemand komt ten val en breekt wat (in de minst erge situatie), wie is dan aansprakelijk voor de kosten (W.A.), juist Utopia B.V.

  Ik weet niet hoever Talpa of John de Mol deze bijkomende kosten wil dekken, want dan is de B.V. zo failliet, of ze trouwens een W.A. verzekering hebben…? Zou wel nodig zijn er kan eigenlijk van alles gebeuren, ook bij de gewone markten en bij de evenementen die ze organiseren.

  Hoop dat de Zendkamer een beetje meedenkt en logisch nadenkt over de gevaren die ik hier aangeef.

 2. anneke at 19:25

  Net wat ik net ook schreef volgens mij ga ik dan liever bij mij in de buurt dan zolang rijden natuurlijk heb je daar papieren voor waarom zal hij geen papieren moeten hebben maar dat het zoveel gaat kosten daar is geen geld voor
  Als iedereen zich verveeld ga breien of haken voor een goed doel zag laast wol leggen in de kast maak er wat leuks van een sjaal of beestje leuk voor op de markt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *