Ruud is voortaan kranten verkoper

Ruud is voortaan kranten verkoper

Hoe is het nu met Ruud de oud Utopia bewoner? Na een single uitgebracht te hebben en deelname aan de nationale IQ test is het dan toch tijd om eens te gaan werken. Op zijn Facebook was al te lezen dat hij ging solliciteren. Niet veel later is bekend wat voor werk Ruud precies doet. Ruud verkoopt namelijk kranten! Hij heeft dus een carrière switch gemaakt van telefoon verkoper naar kranten verkoper… Ruud verkoopt namelijk kranten voor BON, Blik op Noordwijkerhout. De redactie van deze krant wist niet dat ze een Bekende Nederlander in dienst hadden. Maar volgens social media zou hij bekend zijn van Utopia. Nou dat kan inderdaad wel kloppen!  Gisteren stond Ruud nog in de havenstraat om het Leidsche dagblad uit te delen. Wie weet kom je hem binnenkort wel tegen!

Ruud de kranten verkoper

Bron: BlikOp
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:33

    Ga eerst eens wat aan je haar doen en knapper kleden misschien dat je dan een betere baan kan krijgen
    Je denk nu een bekende Nederlander te zijn maar wat heb je daar gepresteerd ga kijken of je weer bij je oude werk iets kan zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *