Het centraal van 3 februari

Het centraal van 3 februari

Tijd voor een centraal in Utopia, hier lees je alle besproken punten van 3 februari terug. Ook kun je het centraal terug kijken per video.

Rommel
Gabriëlle opent het centraal en geeft aan dat het zo niet langer kan. Daarom wilde ze centraal. Als groep moeten ze oplossing voor de rommel in de loods gaan bedenken.

Patrick’s bijdrage
Patrick is het helemaal eens met Gabriëlle. Hij heeft 40 thee- en handdoeken besteld. Dan hebben de bewoners geen excuus meer om af te wassen. Er is vanaf nu altijd een theedoek

De monoloog van Colinda
Wat bezielt je om weg te lopen van een vieze keuken? begint Colinda. Ze snapt gewoon niet dat niet iedereen zijn eigen troep opruimt en vindt het respectloos.

Nicole heeft een idee
Nicole heeft een idee. Waarom gooien ze niet alle plastic bekers weg en schaffen ze vijftien bekers aan. En schaffen ze vijftien vorken en messen aan. Dan gaan ze meer hergebruiken.

Mannen doen te weinig
Volgens Colinda doen de mannen in Utopia te weinig. Chris reageert hier fel op, het zijn volgens hem wel altijd de vrouwen die er een probleem van maken. Dat valt in het verkeerde keelgat. Een discussie barst los bij de bewoners.

De was
Uiteindelijk zit de discussie erop en wordt er besloten dat het idee wat Nicole eerder noemde uitgevoerd zal worden. Echter is er nog wel een volgend puntje, de was hoe gaan ze dat doen? Nicole stelt voor om 4 mensen de was te laten doen.

Wat wordt er nou gedaan?
Er worden 15 borden, bekers, vorken en messen klaargezet. De rest wordt opgeborgen. Patrick en Gaby doen de WC en de douche schoonmaken. De Laura’s, Nicole en Gio zullen de was gaan doen. Mark wil vegen en dweilen. Nicole gaat het gasfornuis inpakken met huishoudfolie. Hopelijk wordt het dan wat schoner in de loods…

Schoonmakers inhuren?
Ivan stelt voor om schoonmakers in te huren, dan is het probleem helemaal opgelost toch?! De rest van de groep vindt dit zonde van het geld.

Wassen per kamer?
Het idee ontstaat om per kamer te gaan wassen. Er komt een rooster en op die dag kan de was gedaan worden. Bijvoorbeeld: de blauwe kamer wast op maandag. Ook krijgen ze gekleurde handdoeken per kamer. Die moeten ze zelf dan zelf wassen.

Gio meld vervolgens nog even dat hij zijn propedeuse niet behaald heeft en daardoor sip is. Daarna is het centraal geëindigd en zijn erg benieuwd of de loods binnenkort schoner zal zijn!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 14:55

  Helemaal mee eens anneke. Hij wordt al vanaf het begin getreiterd en dan beland je vriendin ook nog bij je vijand in bed. Geen wonder dat hij doordraait.

 2. GJ at 01:02

  Die Patrick ….gottagot : heeft 15 theedoeken besteld maar ehh wat heeft ie verder al gepresteerd of afgemaakt ? De man is nix, wordt nix en is voer voor psychiaters . En nu dan dreigen met ‘ik lust je rauw ( op ’n broodje nog wel ) en ik ‘krijg je “maar dan ook weer indirect , de lafbek . Deze man heeft een duidelijke identiteitsproblem maar is zo narcistisch dat ie niet luisteren kan en wil . Dat zgn . liefesverdriet is een lachertje : elke vrouw loopt weg bij ’n vent die je te pas en te onpas voor rotte vis uitmaakt . Wat een zielig manneke …

  • anneke g at 13:16

   Kunne jullie eens op houden over Patrick hij moet naar de psychiater wat denk je als je zo geneet wordt in het begin was er niets aan de hand met Patrick bij binnen komst van Wilco is het zo gegaan en al helemaal na dat Colinda met die Wilco gaat is hij door een hel gegaan is zal ook zo reageren als een vriendin er met mijn vriendje ervan door ging
   Ik ben ook geen Patrick fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *