Patrick beseft officieel vrijgezel te zijn

Patrick beseft officieel vrijgezel te zijn

Patrick en Bjorn zijn vannacht nog lang door gegaan met werkzaamheden. Patrick zat druk te typen en Bjorn was bezig met bestellingen. Als Patrick even pauze gaat nemen om een sigaretje te roken loopt hij tegen het nieuwe stel Colinda en Wilco op. De twee staan gezellig buiten. Zodra Patrick ze ziet zegt hij kom ik net op het verkeerde moment, das k*t. Colinda en Wilco praten gewoon verder en Wilco zegt dat het leven hart is in Utopia. Daarna lopen de twee weg en Patrick mompelt ze iets na. Colinda lacht en Wilco zegt ohh daar hebben we brombeer weer. Dat was de koe die scheet antwoordt Colinda. Wilco probeert Colinda wat gerust te stellen, kom op he! Ik spreek hem ook niet meer antwoordt Colinda, maar soms moet je. Eenmaal binnen aangekomen geeft Wilco een kus en zegt dat ze het wel moeilijk vindt. Wilco antwoordt het te snappen en de twee gaan ieder apart slapen. Vervolgens komt Patrick binnen gestormd en loopt tussen Wilco en Colinda door. Als het nieuwe stel in bed ligt zegt Patrick tegen Bjorn: Zo, nou ben ik officieel vrijgezel. Top! Laat maar weten als je klaar bent, af en toe kan ik heel explosief zijn. Don’t take it personal ik zit heel raar in mijn vel en is niet naar jou bedoeld. Zou het kwartje bij Patrick gevallen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. johan at 16:48

  haha net goed voor zieke Patrick. allesmoet om hem draaien. Colinda is gewoon een rare, wilco is een goede vent. alleen als je hem tegen hebt zoals patrick, geef ik wilco groot gelijk.

  het is allemaal niet correct. toch zorgt dit voor kijkers, en het mooie ervan de klagers hier, willen allemaal stoppen met kijken maar volgens mij kijken ze allemaal nog.

 2. adriana46 at 03:22

  Linda, ik had eenzelfde mening als die van jou, dus sluit ik mij vrolijk bij jouw mening aan. 🙂 . Wat mij ook zo trof in het bericht, het stuk tekst: “Wilco zegt ohh daar hebben we brombeer weer. Dat was de koe die scheet antwoordt Colinda”, met die opmerking trapt ze iemand volledig de grond in.

  Ik vind Colinda steeds schandaliger worden! Arme dochters….. het zal je moeder maar zijn!

 3. Linda at 13:24

  Eindelijk is Patrick van die colinde af.. nou kan Patrick zich eindelijk eens goed ontwikkelen wie hij echt is. Colinda vind ik het niet netjes dat zij zo over Patrick praat.. eerst lag ze met hem in bed te rommelen en nou praat ze zo gemeen over hem.. alsof zij iets bijzonders is.. Nee nee nee Colinda jij bent giga fout.. je kwets Patrick en dat is niet goed. en drom past jij wel goed bij Wilco de tuin kabouter. soort zoekt soort zullen we maar zeggen.. het zal ook niet lang duren of Wilco en Colinda zijn ook uit elkaar want het is geen liefde het is Lust.. zodra ze hun behoefde vervult hebben dan gaat het lampje ook bij hun uit. daarbij vind ik Colinda een oer lelijke vrouw dus ik begrijp niet dat zij denkt dat ze iedereen mee krijgt .. nou ja het is ook niks bij zonders.. maar om mensen te kwetsen daar gaan mijn nek haren van over eind staan…

 4. anneke g at 13:21

  Mooi als je dit nu in je achterhoofd houd ga nu je werk doen ga wat moois maken voor dat monumentje wat je als opdracht gekregen heb laat dat ook niet in de steek ga wat doen nu

 5. Mjo at 11:07

  He he Patrick ben je eindelijk er achter dat Colinda geen vrouw voor je is en ze het zeker niet waard is ook (nog) maar 1 traan voor te laten.

  Wat een misselijkmakende duo is dat. Dan die opmerkingen. BAH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *