Colinda, Gabriëlle en Laura over Chris

Colinda, Gabriëlle en Laura over Chris

Colinda en Chris kunnen het de laatste tijd niet meer zo goed met elkaar vinden. Daarom besluit ze het gesprek maar eens aan te gaan met Gabriëlle en Laura.

Colinda begint te vertellen, gisteren heeft Chris namelijk bestek afgelikt en weer terug in de lades gedaan. Hij doet het gewoon bewust. Volgens Laura is de beste tactiek om hem keihard te negeren. Hij heeft er lol in en weet wat voor reactie jij terug geeft. Ik zweer het je ik heb alles al geprobeerd, negeren de allerbeste manier! Volgens Gabriëlle heeft Chris geen flauw idee dat hij zo dom over komt. En volgens Laura zet Chris zichzelf voor lul. Hij wil gewoon een reactie en weet hoe jij reageert. Gabriëlle zegt dat het zonde is om te zien, en snapt dat Colinda boos is. Colinda vertelt dat ze 3 uur gepoetst heeft met Joey en begint lepels af te likken. Hij weet dat hij jou kan pakken zegt Gabriëlle, maar dit gaat niet meer gebeuren Collie. Als het gaat gebeuren tik ons dan effe aan adviseert Laura. Dan pakken wij hem wel effe aan. Het is jammer dat iemand je zo uitdaagt om grappig te zijn. Het is dom wat hij doet en dat ziet hij niet in. Hoe voel je je nu vraagt Gabriëlle zich af. Colinda antwoordt dat ze baalde van haar irritaties en dat ze Chris zo heeft laten gaan in het centraal. Gelukkig ging iedereen wel opruimen. Maar ik ga niet meer voor Chris koken, ook Laura en Gabriëlle sluiten zich daar helemaal bij aan. Loop de volgende keer gewoon weg, negeer hem of lach adviseert Laura nog maar eens. Bij mij doet hij het al niet meer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 21:30

    colinda , je zegt jullie doen niks meer voor chris , om zijn gedrag , colinda vlak jij je zelf ook maar niet uit met je gedrag , daar deugt ook niks van op het moment , ik ben ook geen fan van chris , maar van meerdere niet , ook op het moment van jou ook niet colinda , en patrick en wilco en ivan ook niet . op jullie is ook genoeg op aan te merken , noem je dat een groep , om niet voor chris koken en ook niet voor patrick te koken , die zag ik trouwens ook niet aan tafel , praat niet over groeps verband , die is er allang niet meer . dus kook gewoon voor hem , die is wel 1 van de harde werkers van utopia en heeft eten nodig , klaar

  2. Manon at 00:22

    De enigste die hier voor l*l staan zijn de dames zelf! Zelf zo lui dat je ze ongeveer kan tekenen op het bankje buiten, of met een sigaret in hun mond of ze zitten te roddelen.. Misschien zelf eens wat meer doen, ze kunnen een voorbeeld aan chris nemen! Die werkt hard en klaagt verder nooit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik die colinda steeds irritanter ga vinden! Wat kan een mens veranderen in korte tijd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *