Post voor Bjorn en Gaby

Post voor Bjorn en Gaby

Vanmorgen is er weer post voor een aantal bewoners. Dit keer zijn nieuwe bewoners Bjorn en Gaby de gelukkigen. Zij ontvangen voor de eerste keer hun post binnen de hekken van Utopia.

Laura is naar de brievenbus geweest en komt snel terug om de gelukkigen met post te voorzien. Bjorn lag op dat moment nog te slapen en wordt bij het zien van de brieven al vrolijk. Ook Gaby is hartstikke blij. De twee beginnen hun post te lezen en al snel komt er emotie los. Het lijkt allemaal positief te zijn gelukkig! Regelmatig veranderen de huilende gezichtjes dan ook in een lachend gezicht. Het thuisfront van Gaby is onder andere blij op de manier waarop Gaby de woorden van God verspreid. En Bjorn komt erachter dat hij toch echt een gevoelsmens is. Verder laten de twee niet heel veel los over hun post. Mocht dat later nog gebeuren zullen we je uiteraard op de hoogte houden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *