Utopia nieuwtjes 4 februari

Utopia nieuwtjes 4 februari

De Utopia nieuwtjes van 4 februari kun je hier terug lezen. We hebben alle kleine gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet.

  • Gio heeft vanmorgen de koeien gedaan, echter heeft hij boer John gebeld. De koe wil moeilijk melk geven. John zou even over een oplossing denken en er later op terug komen.
  • Patrick heeft bezoek van een boeddhist om te praten over het geloof. Ook zullen de twee gaan mediteren.
  • Boer John is inmiddels in Utopia geweest en gekeken naar de koe. Hij gaat met de koe aan de gang en we horen hem zo nu en dan vloeken. Het gaat niet zoals hij het wil, vanavond mag de koe niet gemolken worden. Ook heeft hij nog een toevoeging, de melkmachine moet schoongemaakt worden.
  • De sumoworstelaar pakken zijn gearriveerd, dit na het idee van Gabriëlle en LauraB. Gabriëlle wilde Joey ook eens afmaken en de twee hebben inmiddels al gevochten in het pak, uiteraard levert dat een hoop lol op! (zie foto’s). Ook komt Joey lelijk ten val wat in onderstaand filmpje ook goed te zien is. Zijn nek doet krak…

Uiteraard zullen we dit bericht nog bijwerken, kom je regelmatig even terug? Helemaal op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Sumoworstelen in Utopia

Sumoworstelen in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *