Bas gaat 12 uur met verlof en mag Utopia verlaten

Bas gaat 12 uur met verlof en mag Utopia verlaten

Bas heeft iets bijzonders te melden en roept iedereen bij elkaar. Sommige bewoners voelen de bui al een beetje hangen. Zal hij Utopia verlaten?

Als iedereen zit neemt Bas het woord en vertelt dat hij 7 mei alweer 2 jaar in Utopia woont. En dat is lang benadrukt hij. Ik heb mijn oma al twee jaar niet gezien, ja via een robot. En daarom wil ik 7 mei 12 uur op bezoek gaan. Tenminste als jullie dit goed vinden. De groep laat weten dat het geen enkel probleem is. Romy vraagt voor de zekerheid of Bas nog terug komt en hij bevestigd dit met een lach. Dit is een mooi iets om daarna gewoon verder te gaan. Boyd merkt op dat hij met de Utopia markt weg is. Bas laat weten dat hij daar aan gedacht heeft en vervanging geregeld heeft. Bas mag dus tijdelijk met verlof en Utopia verlaten. Hij keert dus gewoon terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Ivonne at 08:21

  Mooi! Héél erg mooi. Fijn dat de redactie niet zo staccato is dat zij hem dit weigeren.
  Ik vind het heel fijn voor Bas en gun hem dit van harte.
  Als er iemand is in Utopia die niet roddeld is het Bas wel.

 2. Pip at 23:09

  Kan hij niet langer blijven als in…4ever. Gezellig die zanik meenemen en volop feesten en genieten van de vrijheid buiten

 3. Doei at 22:41

  Laatdie Bas toch gauw buiten blijven. Soms moet je verstandig zijn en weten wanneer t ophoudt. Wil wel eens weten waarom mensen in Utopia willen blijven? Bang voor de buitenwereld?

  • Pip at 02:51

   Misschien een ideetje afkomstig van hogerhand? Laten we bas weer ff ruiken aan de boze buitenwereld en hopen dat het hem bevalt. Anders durft hij helemaal nooit meer weg.

 4. anneke at 22:31

  Leuk voor hem. Zal hij Baue wel missen.
  Ik hoorde dat hij nooit in bad gaat vandaag ging hij weer in bad met Baue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *