Gina over haar verblijf in Utopia

Gina over haar verblijf in Utopia

Gina is geen bewoner van Utopia meer, ze verbleef als langste bewoner in de mini samenleving. Maar liefst tweeëntwintig maanden! Voordat ze de buitenwereld in ging gaf ze nog een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Gina laat weten dat het allemaal maar bizar is. Ik ga dadelijk gewoon mijn vrienden en familie allemaal zien. Het is dubbel, je laat je tweede huis achter en je gaat weer naar je eerste huis toe. Het is super vet om de langst zittende Utopiaan te zijn. Dat had ik mijzelf nooit kunnen bedenken. Ik dacht na acht maanden wel thuis te zijn, dit had ik niet verwacht. Ik wilde nog twee weken wachten nadat ik het had aangekondigd omdat ik heel graag Patty Brard en Roy Donders mee wilde maken. Ik vond het prinsessenfeest een mooie gelegenheid om het bekend te maken. Als het aan mij lag zou ik gerust nog één jaar kunnen blijven. Alleen weet ik ook dat familie mij heel erg mist en ik hen. Mijn hondjes worden ook steeds ouder en daar wil ik ook graag bij zijn. En dan is tweeëntwintig maanden toch wel erg lang. Hoogtepunten zijn voor mij toch wel op de cover staan van Veronica magazine, mijn eigen kapsalon en de verantwoordelijkheid over Le Luifel. En vorig jaar oud en nieuw was ook super, het vluchtelingen diner, de kerst… Ik heb toch wel veel hoogtepunten. Mijn prinsessendag heb ik gehad van Bas. Het begon als een grote grap en het moest egoïstisch zijn en toen dacht ik wat wil elke vrouw nou. Dus toen ben ik daarvoor gaan pitchen. Niet wetende dat ik dit zou krijgen. Ik ben het meest trots op de kapsalon en dat ik deze heb neergezet. Ik vind het niet erg dat dat kapsalon nu niet meer bestaat. Er is op dit moment ook geen kapster meer. De merchandise wordt nu uitgebreid. En het wordt nu een plek waar andere weer van kunnen profiteren. Het beheren van Le Luifel had ik nooit verwacht. Maar ik heb dat met veel plezier gedaan. Na twintig maanden had ik wel zoiets van het is mooi geweest. En het stokje overdragen aan iemand anders. Ik heb de liefde van mijn leven in Utopia ontmoet. Dat is bijzonder, je komt eigenlijk niet voor de liefde. Dat is straks ook wel weer spannend na elkaar één jaar niet te hebben gezien. We gaan het beleven! Ik heb geen dieptepunten, ik heb het erg naar mijn zin gehad. Utopia heeft veel van mijn leven veranderd. Ik ben gegroeid naar een meisje wat binnen kwam naar een jonge dame. Daar heb ik veel winst behaald. Het eerste wat ik ga doen is naar McDonald’s en daarna met de hondjes naar het strand. En in de avond uit eten met de familie en nog een welkom thuis feestje. Geef jullie ook op voor Utopia, het is geweldig en ik had het voor geen goud willen missen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *