Billy en Ruud gingen samen in bad

Billy en Ruud gingen samen in bad

We schreven er eerder al over, Ruud en Billy hebben afgesproken om eens samen met elkaar in bad te duiken. Net zoals ze vroeger in Utopia deden. Afgelopen avond was het dan zover…

Billy en Ruud hebben samen het bad  buiten neergezet. En als het bad volgelopen is en het vuurtje zijn werk heeft gedaan, lopen de twee richting de kuip. Eenmaal daar komen ze tot de ontdekking dat het water ongelooflijk heet is, dus koelen ze het af met koud water. Billy schenkt ondertussen alvast de wijn in. En zegt een paar keer dat ze dit echt leuk vindt en samen halen ze herinneringen op. Ook zegt ze dat ze het soms lastig vindt dat ze nu minder met Ruud deelt.Ik merk dat je nu ook meer met Rowena optrekt en dat vind ik wel lastig geeft ze vervolgens toe. Ruud reageert dat dat vanzelf wel weer over gaat. Ik heb er geen moeite mee dat jij met Jessie omgaat voegt hij eraan toe. Billy vraagt daarna aan Ruud hoe hij haar het vindt doen in Utopia vergeleken jaar één. Ruud antwoordt dat hij daar nog niet echt over kan oordelen. Je bent pas een maand terug voegt hij eraan toe. Maar je bent wel te veel en te snel met Jessie in zee gegaan gaat hij verder. Billy lijkt het ermee eens te zijn en Ruud gaat nog even door met zijn verhaal. Hij zegt ook dat hij verwacht dat Billy over vier dagen wel weer bij Jessie in bed ligt. Billy laat weten dit niet te willen. Ik wil veranderen benadrukt ze. Dan komen er tranen, we groeien gewoon niet naar elkaar toe. En dat mis is, ik had er op gehoopt snikt ze. En ik voel me vaak te veel als je met Rowena bent. Ik mis je en ik zou het fijn vinden om weer te knuffelen. Ik heb veel van je gehouden en heb het gevoel dat ik dat nooit echt heb laten zien. Ruud geeft haar vervolgens een knuffel en laat weten blij te zijn dat ze er is… Aangezien de twee meer dan één uur in bad hebben gezeten hebben we filmpjes van deze gebeurtenis aan dit bericht toegevoegd zodat je alles nog eens terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *