Billy en Ruud de dag erna

Billy en Ruud de dag erna

Billy en Ruud hadden afgesproken dat ze samen in bad zouden gaan, net zoals ze dat vroeger dat altijd deden. Daarom hebben ze eerder die dag het bad klaar gezet en zijn ze die avond in bad gegaan. Er kwamen emoties naar boven. Het was een echt emotioneel gesprek tussen Billy en Ruud. De dag erna zitten de twee samen op de bank. Ze hebben het nog eens over het gesprek. Billy was namelijk behoorlijk overstuur.

Daar waar ze eerder in Utopia niet met Ruud over bepaalde onderwerpen durfde of wilde praten, ging dat gisteren anders. Gisteren kwam alles eruit en vertelde ze alles wat ze voelde. Billy vindt het dan ook goed om met elkaar te praten. Rowena zit er inmiddels ook bij en vraagt aan Billy of ze gisteren moest huilen. Billy geeft dat toe. Billy was namelijk compleet overstuur en in paniek na het gesprek. Ze moest daardoor huilen. Ruud probeert Billy gerust te stellen. Hij zegt dat hij Billy door en door kent en probeert haar op die manier te kalmeren.

Billy vindt het een fijn gespreksonderwerp, het gesprek tussen haar en Ruud in bad. Nu deelt ze ook haar verhaal met Benjamin, die ze tegenkomt. Benjamin toont begrip aan Billy. Benjamin geeft aan dat Billy gerust hartzeer mag hebben. Ze moet het even voelen, voordat ze weer verder kan gaan. Billy vond het niet fijn dat ze de controle kwijtraakte gisteren. Ze is wel tot een conclusie gekomen: ze moet haar verdriet verwerken. Dat gaat niet altijd even makkelijk, maar het is wel iets waarmee Billy aan de gang moet gaan. Althans dat vindt Billy zelf. Ze schaamt zich er ook zeker niet voor.

Snappen jullie de gevoelens die naar boven zijn gekomen bij het gesprek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *