Billy heeft spijt van veel uitspraken

Billy heeft spijt van veel uitspraken

Het gesprek dat erg diepgaand was tussen Ruud en Billy heeft veel losgemaakt bij beiden. Vooral bij Billy zijn er erg veel emoties losgemaakt. In het bad moest ze huilen. Daarbij heeft ze tegen Ruud gezegd dat ze hem mist. Daarnaast heeft Billy gezegd dat ze toch wel moeite heeft met de relatie tussen Ruud en Rowena. Nu heeft Billy een nacht geslapen en is ze alweer een stuk minder emotioneel. Ze wilt toch nog met iemand praten over haar gevoelens. In dit geval is dit Victoria. Victoria heeft in het verleden al aangetoond dat ze erg medelevend is en dat ze goed kan luisteren naar mensen. Daarom is het de uitgewezen persoon voor Billy om mee te praten.

Billy vertelt aan Victoria dat het een erg confronterend gesprek was. Billy vond het echter niet fijn, ze is niet opgelucht maar juist erg onrustig geworden door het gesprek. Billy geeft aan dat Ruud haar precies kent en dat hij maar al te goed de vinger op de zere plek kan leggen. Ruud heeft haar zo ver gekregen om uitspraken te doen waar ze eigenlijk helemaal niet achter staat.

Toch is Billy aan de ene kant wel blij dat ze eerlijk en open kon zijn. Ze vindt het echter niet fijn dat ze ook andere mensen erbij betrekt. Ze vindt het niet fijn dat ze Jessie en Rowena heeft betrokken in het gesprek. Victoria is nog steeds aan het luisteren en laat vooral Billy aan het woord. Ze geeft soms een knikje om te zorgen dat Billy door blijft vertellen. Billy vindt dat ze op het moment in een vervelende en lastige situatie zit in Utopia. Ze is nog steeds haar gevoelens aan het verwerken omtrent Ruud, maar aan de andere kant is ze al verliefd op een ander: Jessie. Ze is duidelijk aan het stoeien met haar gevoel en weet niet heel goed wat ze moet doen.

Wie vinden jullie dat er beter bij Billy past? Ruud of Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Druif at 18:05

    Ze moet helemaal niemand nemen nu . Eerst maar eens gaan bedenken en volwassen worden . Dan kwets ze zichzelf niet maar ook geen andere mensen. En zet ze zichzelf ook niet voor paal . Of gewoon met iedereen in bed duiken op het moment dat er iemand bereid is om mee te werken . En niet gaan mauwen als je het even niet meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *