Billy is niet verliefd op Ruud

Billy is niet verliefd op Ruud

Het is nog steeds onderwerp van gesprek, de situatie tussen Billy en Ruud. Nu wilt Billy even met Jessie praten over het gesprek. Jessie gaat naast Billy op bed zitten. Hij geeft aan Billy aan dat hij al in het kort met Ruud heeft gepraat over het gesprek. Ruud gaf in het gesprek met Jessie aan dat hij niet uit is op een relatie met Billy. Hij geeft gewoon nog steeds veel om haar en hoopt een goede band op te bouwen met haar. Die band is dan wel vriendschappelijk. Jessie geeft aan dat hij denkt dat het dus belangrijk is dat Billy en Ruud alles uitspreken. Dus als ze ergens mee zitten, moeten ze eerlijk met elkaar zijn. Het is daarbij belangrijk dat Billy en Ruud veel van elkaar weten en gevoelens verwerken.

Billy is van plan om Ruud niet meer te ontwijken. Dit deed ze voorheen wel en dat wilt ze eigenlijk niet meer doen, hoewel dat soms wel lastig kan zijn. Het is volgens Billy ook niet niks, dat Ruud zijn ex-vriendin terug in Utopia haalt en dat er daarna nog een vriendschappelijke band opgezet moet worden. Billy geeft ook bij Jessie aan dat ze nog steeds niet over Ruud heen is en dat ze de breuk tussen hen nog steeds moet verwerken. Jessie wilt haar daar de ruimte voor geven. De twee knuffelen met elkaar en komen tot de conclusie dat er veel gebeurd is in een korte tijd. Bovendien kennen ze elkaar nog niet heel lang. Jessie loopt weg na het gesprek.

Billy komt Ruud nog een keer tegen. Ze heeft toch wel spijt van bepaalde dingen die ze gisteren gezegd had. Ze is namelijk best hard geweest tegenover Jessie en daar wilt ze graag op terugkomen. Billy vindt Jessie namelijk erg lief en heel oprecht. Ruud vindt dat Billy in dat geval ook oprecht naar hem moet zijn. Billy knikt en zegt dat ze dat ook doet. Billy wilt nog één ding zeggen tegen Ruud en dat is dat ze niet verliefd op hem is. Billy vindt het soms alleen lastig dat ze moet leven met haar ex-vriend.

Denken jullie dat Billy stiekem nog verliefd is op Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *