Bekijk Benji’s brein terug

Bekijk Benji’s brein terug

Afgelopen avond vond het evenement opgezet door Benjamin, Benji’s brein plaats. En het was redelijk druk qua bezoekers die langskwamen. De bedoeling van de avond? Benjamin heeft een eigen geschreven theatervoorstelling geschreven en deze brengt hij voor. Uiteraard werd deze geregisseerd door Ramona. Met min of meer als thema hoe de wereld verbeterd kan worden. En hoe zit de huidige maatschappij in elkaar. Voordat de voorstelling begon werd er nog een brooddiner gehouden. Speciaal voor het rode kruis en de opbrengsten daarvan gaan dan ook naar dit doel. De intentie van het brooddiner is bewustwording creëren voor de schrijnende situatie in Afrika. Het continent heeft te maken met extreme droogtes die dit jaar enorm veel problematiek met zich mee brengen. Op dit moment zitten ongeveer 42 miljoen mensen in levensbedreigende situaties. Daarna droeg Benjamin zijn theater voorstelling dus voor en de avond werd afgesloten met een optreden van Lenny Kuhr. Omstreeks 22:00 uur verlieten de gasten het Utopia terrein weer. Hieronder kun je de avond nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *